Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 28.01.2010 07:43

Dzień dobry, u mnie nawet +0,5!

Też nas zasypało i do pracy brnęłam przez zaspy :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2010 07:46

..u mnie zaczyna padać..zero pługów na mieście .jazda fatalna..jak popada do wieczora...uuuuuuu bydzie się działo...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.01.2010 08:46

Dzień dobry - znaczy nie wiem czy dobry bo z samego rana musiałem wracać do domku i kluczyki od auta oddawać (zostały w kurtce, zapomniałem)...
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 28.01.2010 09:49

weldon napisał(a):Rano będzie lepiej.
Zapowiada się kolejny, piękny zimowy poranek.

Dzień dobry
Jest lepiej faktycznie.Temperatura około zera.
Ale śniegu, że ho...ho....zasypało na biało.
Najważniejsze, że nie ma wiatru :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2010 10:03

W Leogang dzis pada snieg, jest słaba widoczność. Dzień przerwy bo lekarz wczoraj w szpitalu powiedzieł żebym sobie dziś odpuścił :evil: :evil: Jutro zobaczymy ale szanse marneee... A jutro już ostatni dzień.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 28.01.2010 10:07

Bry !

Dobrze, dobrze... niech pada :)
W przyszłym tygodniu śmigam na narty
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.01.2010 10:16

Bocian napisał(a):W Leogang dzis pada snieg, jest słaba widoczność. Dzień przerwy bo lekarz wczoraj w szpitalu powiedzieł żebym sobie dziś odpuścił :evil: :evil: Jutro zobaczymy ale szanse marneee... A jutro już ostatni dzień.

A co się stało?
Inny to by zaraz z ciekawości wypytywał a ja nie - wprost zapytam.
:lol:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 28.01.2010 10:46

Lato ...lato wszędzie .............no prawie :wink: ach oczywiście Dzień dobry
...+ 2 stopnie :D :D :D no i bielej niż wczoraj

Bocian...ja tez zapytam..."co sie stało?"
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.01.2010 11:17

hajduczek napisał(a):...ja tez zapytam..."co sie stało?"

Miejmy nadzieję, że "Nic nowego Jaśnie Panie...no może tylko to, że Azorek zdechł." :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 28.01.2010 12:57

A łocochodzi? i co się stało???
8O

W każdym razie Dzjeń Dobryj..
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 28.01.2010 13:07

hajduczek napisał(a):Bocian...ja tez zapytam..."co sie stało?"

Nie wiecie . . . przecież Sławek jest na desce :wink: i pewnie miał kolizję :devil:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.01.2010 13:31

Dżizaz!

Mam nadzieję, że to on był TIR'em ... nie, zaraz, jak to było, że on był Sprite? :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.01.2010 13:43

Spoko.... Nie jeździłem w snowparku żeby nie zrobić sobie krzywdy :):) i postanowiłem przekroczyc barierę dzwięku na czerwonej trasie :) Dałem z siebie maxa ale na dole okazało sie, że sie zrobiły dwie muldy i nie dałem rady... Złapałem przednia krawędzią i poooooleciałem :) uderzenie lewą stronaą klatki o lód, odbicie, salto, upadek na plecy :):) Jak sie dałem rade podnieść to bałem sie , że żebra mogły mi uszkodzić płuco bo cos mi chrzęściło i w środku sie przelewało :) Zdecydowłem sie na rtg w szpitalu mając travelkę w Warcie. I tu sie zaczyna prawdziwy kur.... dramat :) Po dodzwonienu sie na telefon alarmowy i czterokrotnym łaczeniu z innymi kompetentnymi osobami wreszcie pani przyjeła zgłoszenie i powiedziała, że w okolicy jest szpital z rtg z którym współpracują, w Zeel am See. Reszte adresu miała dosłac smsem, który nie doszedł do dziś. Pojechałem samochodem ok 25 km do tego szpitala, tam wypełnienie karty zgłoszeniowej. Kolejny fon do Warty, ale juz inna pani, a to ze względu na to , że szpital nie honoruje travelki z Warty. Kolejna pani twierdzi, że załatwi. Po rentgenie i stwierdzeniu lekarza , że wszystko całe, kierynek kasa. Następny fon do Warty. Tym razem pan który twierdzi, że nie zna sprawy. Na pytanie czy mam płacic czy czekać na spełnienie obietnicy przez dwie panie, że załatwia bezgotówkowo, pan rezolutnie radzi mi, żebym powiedział, że nie mam kasy :twisted: Wszystko mnie boli więc płacę-207 ojro :evil: :evil: Dziś nie śmigam bo nie zgina mi sie za bardzo lewa noga, nie moge zgiąć tułowia i mam sztywny prawy bark :):):) Może jutro dam radę... :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 28.01.2010 13:48

niezły hardkorr... 8O
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.01.2010 13:53

Brawo Jasiu :lol:
To chyba Warty nie Pooooleeeeeeeeeecaaaaaaaaaasz?!
Droga ta kuracja naświetleniowa.
Będzie co wspominać.
Życzę zginania nogi :wink:
(co to będzie jak na Suzuki Wsiądziesz i na patelni Będziesz próbował :lol: )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone