Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jotusia napisał(a):dzień dobry dziś się zalogowałam i chciałabym się z Wami przywitać
Cześć Jotusia
Nie zapomnij też przywitać się ze wszystkimi, o, tu i nie zapomnij o Ghorghu, o, tutaj.
Tutaj to tylko tak kawka, herbatka i o d.. marynie sobie gadamy
Ledwo mapkę skończyłem
Widziałem dziś Marzannę!!! Dzieci szły topić!!!
Jeszcze tylko do jutra, do osiemnastej i przyjdzie ...
jotusia napisał(a):dzień dobry dziś się zalogowałam i chciałabym się z Wami przywitać
Cześć Jotusia
Nie zapomnij też przywitać się ze wszystkimi, o, tu i nie zapomnij o Ghorghu, o, tutaj. Tutaj to tylko tak kawka, herbatka i o d.. marynie sobie gadamy
Cześć Jotusia
Nie zapomnij też przywitać się ze wszystkimi, o, tu i nie zapomnij o Ghorghu, o, tutaj. Tutaj to tylko tak kawka, herbatka i o d.. marynie sobie gadamy
Żelazka na szczęście nie muszę tykać, a pracę domową postaram się odrobić podczas przerwy kawowej w pracy
Ciężko połapać mi się na tym forum Dziękuję za powitania i życzę miłego popołudnia