hajduczek napisał(a):qurcze nie wiem....13zł grosze....
Masz racjęhajduczek napisał(a):...bo wiem ,że można sie pomylić i każdy jest tylko człowiekiem....
hajduczek napisał(a):...ale zasady allegro są jasne...
hajduczek napisał(a):...13zł grosze...
hajduczek napisał(a):...ale z drugiej strony jesteśmy dorośli i jakaś odpowiedzialnośc chyba trzeba ponosić za swoje czyny
Daniel DJR napisał(a):Witam wszystkich
hajduczek napisał(a):Witam......bleee....gardło mnie boli ......
mam do was pytanie co byście zrobili na moim miejscu?
kupiłam coś na allegro (kupuję,czasem sprzedaję juz dawno-znam zasady)....zapłaciłam przelewem podaną kwotę +koszt wysyłki podany na stronie przedmiotu(szybko ...sprawnie czyli wg.mnie norma)...
na drugi dzień dostałam meila od sprzedającej z prosbą o dopłacenie 13 zł za koszty przesyłki ,bo ona źle napisała na aukcji ,bo nie wiedziała ,że przesyłka będzię tak droga paczka juz jest wysłana......
.a ja rozdarta....bo wiem ,że można sie pomylić i każdy jest tylko człowiekiem....ale zasady allegro są jasne..."płacę to co jest napisane"......też byłam w podobnej sytuacji......
wysłałam komuś paczkę na zły adres(podał mi w meilu inny niż na allegro a ja przeoczyłam) to zadzwoniłam do goscia ...przeprosiłam i przelałam kwotę za przesyłkę na jego konto ,aby kolejny raz nie ponosił tych kosztów......
qurcze nie wiem....13zł grosze....ale z drugiej strony jesteśmy dorośli i jakaś odpowiedzialnośc chyba trzeba ponosić za swoje czyny
się rozpisałam .....ale co myslicie?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko