Serce w pasy napisał(a):A propos, wczoraj w sklepie słyszę głos z oddali "qrwa cukier po 6.2 chyba kogoś poje.ało"
Podstępne knowania spekulantów i darmozjadów w walce z kontrewolucją bimbrowników.
Jacek S napisał(a):Serce w pasy napisał(a):A propos, wczoraj w sklepie słyszę głos z oddali "qrwa cukier po 6.2 chyba kogoś poje.ało"
Podstępne knowania spekulantów i darmozjadów w walce z kontrewolucją bimbrowników.
Leszek Skupin napisał(a):Jacek S napisał(a):Serce w pasy napisał(a):A propos, wczoraj w sklepie słyszę głos z oddali "qrwa cukier po 6.2 chyba kogoś poje.ało"
Taaa zaplute karły reakcji
monitor oplułem
Jacek S napisał(a):Januszu drogi - niniejszym powierzam Panu (i proszę w imieniu Narodu) utworzeniu Banku Cukrowego.
Wierzę, że tylko Pan jest w stanie uchronić kraj przed zbliżającą sie klęską...królu złoty, niechże się Pan zgodzi.
Dudek2222 napisał(a):Baa, ale gdzie go magazynować, tego cukra ?
BeJur napisał(a):ciekawe po ile cukier w Chorwacji.................
weldon napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Więc można z tym przygotowaniem polemizować
Mylisz "cwaniactwo" z nauką.
Ja mieszkam na terenach, gdzie król Kazimierz Olędrów osiedlał, więc Niemcy, ze swoim pragmatyzmem mieli się od kogo uczyć
Zresztą u mnie tez budują domy na terenach, po który jeszcze niedawno kajakiem pływałem.
weldon napisał(a):
Gwoli ścisłości, to gdyby Amerykanie od Japończyków uczyli się budowy wieżowców, to nie byłoby tragedii 11 września.
weldon napisał(a):Japończycy, po tym poprzednik trzęsieniu, tym, które zniszczyło Nagano, czy Nagasaki, nie pamiętam, wyciągnęli wnioski i to widać choćby dziś.