Jolanda napisał(a):Nie dobry??????????? dla mnie dobry,bo niedziela ,bo wolne od pracy,bo z każdym minionym dniem, bliżej do celu czyli Chorwacji
Ale nie masz zapewne gorączki , bólu gardła i kataru;:) W takim stanie nie myslę o Chotwacji:(
Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):Nie dobry??????????? dla mnie dobry,bo niedziela ,bo wolne od pracy,bo z każdym minionym dniem, bliżej do celu czyli Chorwacji
Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):Nie dobry??????????? dla mnie dobry,bo niedziela ,bo wolne od pracy,bo z każdym minionym dniem, bliżej do celu czyli Chorwacji
Ale nie masz zapewne gorączki , bólu gardła i kataru;:) W takim stanie nie myslę o Chotwacji:(
Matko kochana epidemia jakaśśśśśśśśśśśśś cy cuśś,leczcie się kobitki ANITA:) I tobie zdrówka życzę.Pozdrawiam JolaANITA:) napisał(a):Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):Nie dobry??????????? dla mnie dobry,bo niedziela ,bo wolne od pracy,bo z każdym minionym dniem, bliżej do celu czyli Chorwacji
Muliness łączę się z toba w bólu i nie polamało parę dni temu. Nie mam siły nawet siedzieć przy kompie. Jak wydobrzeje to wrócę do Was teraz nie będę smęcić, bo raczej nic radosnego z siebie nie wykrzesam
ANITA:) napisał(a):
Muliness łączę się z toba w bólu i nie polamało parę dni temu. Nie mam siły nawet siedzieć przy kompie. Jak wydobrzeje to wrócę do Was teraz nie będę smęcić, bo raczej nic radosnego z siebie nie wykrzesam
Wybieramy się do Starigrad-Paklenica,(wrzesień)nastawiamy się na zwiedzanie a mniej na plażowanie Kochamy góry,a te widoczki na Chorwacji miodzio poprostu.To mój małżonek zaplanował takie WYwczasy bo będziemy mieli co świętowac........................................25 rocznica ślubu Muliness a wy gdzie ???????????Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a)::oops: Ano nie mam ale miałam 2 tygodnie temu, zagripiłam się totalnie,zdrówka życzę
Jak wlazło to i wylezie masz racje nie ma co sie dołować?:)
Gdzie jedziesz w tą pierwszą podróż do Chorwacji ?:)
Jolanda napisał(a):Wybieramy się do Starigrad-Paklenica,(wrzesień)nastawiamy się na zwiedzanie a mniej na plażowanie Muliness a wy gdzie ???????????
Dzięki Muliness Jedziemy w ciemno,ale myślę że będzie Superrrrrrrrrrrrr i Ok No gratuluje tak długichhhhhhhhhh wakacji,ODLICZAMY,też czytam wszystkie relacje,PozdrawiamMuliness napisał(a):Jolanda napisał(a):Wybieramy się do Starigrad-Paklenica,(wrzesień)nastawiamy się na zwiedzanie a mniej na plażowanie Muliness a wy gdzie ???????????
Podziwiam Was i cieszę sie razem z Wami. Mam przeczucie , że Chorwacja Was nie zawiedzie . Wrzesień to fajna pora na zwiedzanie . Rozumiem , ze już apartament macie zerezerwowany i pozostaje tylko odliczanie;)?
My jedziemy do Sutivanu na wyspę Brać . Długo nie mogłam się zdecydować ale pomogli mi dobrzy ludzie ihihih Jedziemy na najdłuzsze wczasy bo łącznie 20 dni z podróżą w sierpniu;) Teraz na forum czytam relacje codziennie inną:) Pozdrawiam
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko