wojan napisał(a):hajduczek napisał(a):Dobranoc
Dobranoc
( Mam nadzieję,że Viola poszła spać w odpowiednim towarzystwie
Jurek napisał(a): wstała na hejnał mariacki:)))) i juz aaaa,pewnie guz na czole się dał we znaki:))))
o czyms nie wiem aaaaaaaaaaaaa....WELDON pozyczyć Ci walizkęweldon napisał(a):A ja już na walizkach, można by tak powiedzieć ...
hajduczek napisał(a): o czyms nie wiem
Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry.... Chyba sobie dzisiaj dam spokój z pracą bo i tak nikogo tu u mnie nie ma.... a czasem z rodziną trzeba pobyć W niedzielę tydzień temu byłem w Krakowie.... Dzisiaj od godziny w pracy i jak na razie cisza....
zebik napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry.... Chyba sobie dzisiaj dam spokój z pracą bo i tak nikogo tu u mnie nie ma.... a czasem z rodziną trzeba pobyć W niedzielę tydzień temu byłem w Krakowie.... Dzisiaj od godziny w pracy i jak na razie cisza....
To kseruj puste kartki czas Ci szybciej zleci.
Leszek Skupin napisał(a):zebik napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry.... Chyba sobie dzisiaj dam spokój z pracą bo i tak nikogo tu u mnie nie ma.... a czasem z rodziną trzeba pobyć W niedzielę tydzień temu byłem w Krakowie.... Dzisiaj od godziny w pracy i jak na razie cisza....
To kseruj puste kartki czas Ci szybciej zleci.
Bęben też :D:D:D
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko