Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2010 09:19

wojan napisał(a):
A ja w czwartek byłem z nienacka w Lublinie i jastem pod wrażeniem lubelskiej starówki nocą ... :D :D :D

W Lublinie raz w miesiącu są WSPANIAŁE targi staroci. :lol:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 13.03.2010 09:26

Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry .. mam nadzieję, ze BĘDZIE dobry, bo na razie to katastrofa... maszyna się zrypała od samego rana :evil: ... czekam na serwisanta, ma przyjechać w ciągu 15-20 minut.

...to minus ...ale zrób kawę.... i bez nerwów...szkoda zdrowia na "grata".! :)

...auto już masz wyszykowane...to plus... a wielu to dopiero będzie czekać po tej zimie :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2010 09:28

smoki3 napisał(a):

..i niedługo już chyba w nowym miejscu..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2010 09:30

lubelski napisał(a):
smoki3 napisał(a):

..i niedługo już chyba w nowym miejscu..

O ! 8O A od kiedy? I gdzie przeniesione?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2010 09:35

smoki3 napisał(a):O ! 8O A od kiedy? I gdzie przeniesione?

prosze bardzo.. przeczytałeś to wywaliłem.. :wink:
Ostatnio edytowano 13.03.2010 09:46 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2010 09:43

lubelski napisał(a):
smoki3 napisał(a):O ! 8O A od kiedy? I gdzie przeniesione?

prosze bardzo.. http://www.kurierlubelski.pl/region/lub ... ,id,t.html coś źle..hmmmm
" Trwa zamieszanie wokół targów staroci. Grupa kolekcjonerów niezadowolonych z ich dotychczasowej lokalizacji, spotkała się z sekretarzem miasta. Organizatorzy targów uważają, że ta inicjatywa to jedynie "próba skoku na kasę".
- To było nasze pierwsze spotkanie, ale owocne. Jest szansa, że już w kwietniu uda się zorganizować targi kolekcjonerów na Starym Mieście - mówi Elżbieta Kowalczyk, która z innymi kolekcjonerami powołuje do życia stowarzyszenie Lubelska Giełda Staroci. Członkom tej organizacji przypadła do gustu propozycja prezydenta Adama Wasilewskiego, który chętnie widziałby giełdę na Starym Mieście. Z kupcami rozmawiał Andrzej Wojewódzki, sekretarz miasta Lublin. - Zasugerowałem gościom, aby skontaktowali się z przedstawicielami Lubelskiego Klubu Kolekcjonerów. Chcemy rozmawiać o przyszłości targów ze wszystkimi stronami, a nie doprowadzić do rozłamu w środowisku - zapewnia sekretarz Wojewódzki".
.ale ,to jeszcze nic pewnego...

Dziękuję , dziękuję. :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.03.2010 10:36

lubelski napisał(a):
wojan napisał(a):
A ja w czwartek byłem znienacka w Lublinie i jestem pod wrażeniem lubelskiej starówki nocą ... :D :D :D

..no to się Jędruś nie popisałeś....można było kawę wypić.. :wink:

Byłem z większą grupą i tzw.czas wolny dostaliśmy dopiero późnym wieczorem. Ale mam nadzieję Jedruś, że co się odwlecze .... :D :D

A tak na marginesie to polecam wszystkim odwiedząjącym Lublin wizytę w Browarze Grodzka 15 - piwo : rewelacja i takie samo jedzonko ... :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2010 10:49

Pils niezły, moim zdaniem lepszy niż w poznańskiej Brovari...chyba że już dwa razy trafiłem na kiepski wyrób... :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.03.2010 10:53

mariusz-w napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry .. mam nadzieję, ze BĘDZIE dobry, bo na razie to katastrofa... maszyna się zrypała od samego rana :evil: ... czekam na serwisanta, ma przyjechać w ciągu 15-20 minut.

...auto już masz wyszykowane...to plus... a wielu to dopiero będzie czekać po tej zimie :?

Maszyna chodzi, ale jak ktoś zna wszystkie połączenia elektryczne na pamięć, to nawet narzędzi nie musi używać :twisted:, od razu wiedział o co chodzi :D
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.03.2010 11:13

lubelski napisał(a):Pils niezły, moim zdaniem lepszy niż w poznańskiej Brovari...chyba że już dwa razy trafiłem na kiepski wyrób... :wink:

W Poznaniu modne jest teraz piwo z browaru Czarnków "Noteckie".

Dodatkowo informuję, że wczoraj zakończyłem sezon łyżwiarski 2009/10.
20 osób na tafli i tylko lekki deszczyk był. Bardzo było miło :!:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.03.2010 11:17

Leszek Skupin napisał(a):
mariusz-w napisał(a):

Maszyna chodzi, ale jak ktoś zna wszystkie połączenia elektryczne na pamięć, to nawet narzędzi nie musi używać :twisted:, od razu wiedział o co chodzi :D

Coś Ci słabo w tym Busku tą maszynę wyrychtowali :!: :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.03.2010 11:27

longtom napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):
mariusz-w napisał(a):

Coś Ci słabo w tym Busku tą maszynę wyrychtowali :!: :wink:

Samochód rychtowany w Busku, a dzisiaj inny serwisant przyjechał do kserokopiarki :P ;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 13.03.2010 11:29

Dzień Dobry
:( zimno , śniegu nawalone i od nowa koszmar;(... Gary , zakupy...
Ostatnio edytowano 13.03.2010 11:31 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.03.2010 11:31

Samochód rychtowany w Busku, a dzisiaj inny serwisant przyjechał do kserokopiarki

Zwracam honor serwisowi w Busku :!:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 13.03.2010 11:32

jessu ....ale wstyd.....dzień dobry....a prawie już Dobry wieczór ......dopiero wstałam 8O 8O 8O ale mi sie wczoraj zachciało testować tabletki nasenne mojej siostry (ja chyba lekomanka jestem :wink: :lol: )

zapodałam sobie dopiero po 1 w nocy ,bo patrzyłam w szklany ekran 8) :D

Wynik
wyspana na maksa
przy okazji zostalo sprawdzone ,że mój pies ma super mocny pecherz
:? (biedak)
obiad teraz biegiem :?
dzień jakiś będzie krótki
są też minusy-w nocy w drodze do toalety nie zauważyłam :? :? 8O niedomkniętych drzwi -i mam teraz GUZA na czole :lol: :lol: ale jestem wyspana :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 132
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone