wojan napisał(a):
A ja w czwartek byłem z nienacka w Lublinie i jastem pod wrażeniem lubelskiej starówki nocą ...
W Lublinie raz w miesiącu są WSPANIAŁE targi staroci.
wojan napisał(a):
A ja w czwartek byłem z nienacka w Lublinie i jastem pod wrażeniem lubelskiej starówki nocą ...
Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry .. mam nadzieję, ze BĘDZIE dobry, bo na razie to katastrofa... maszyna się zrypała od samego rana ... czekam na serwisanta, ma przyjechać w ciągu 15-20 minut.
smoki3 napisał(a):
lubelski napisał(a):smoki3 napisał(a):
..i niedługo już chyba w nowym miejscu..
smoki3 napisał(a):O ! A od kiedy? I gdzie przeniesione?
lubelski napisał(a):smoki3 napisał(a):O ! A od kiedy? I gdzie przeniesione?
prosze bardzo.. http://www.kurierlubelski.pl/region/lub ... ,id,t.html coś źle..hmmmm
" Trwa zamieszanie wokół targów staroci. Grupa kolekcjonerów niezadowolonych z ich dotychczasowej lokalizacji, spotkała się z sekretarzem miasta. Organizatorzy targów uważają, że ta inicjatywa to jedynie "próba skoku na kasę".
- To było nasze pierwsze spotkanie, ale owocne. Jest szansa, że już w kwietniu uda się zorganizować targi kolekcjonerów na Starym Mieście - mówi Elżbieta Kowalczyk, która z innymi kolekcjonerami powołuje do życia stowarzyszenie Lubelska Giełda Staroci. Członkom tej organizacji przypadła do gustu propozycja prezydenta Adama Wasilewskiego, który chętnie widziałby giełdę na Starym Mieście. Z kupcami rozmawiał Andrzej Wojewódzki, sekretarz miasta Lublin. - Zasugerowałem gościom, aby skontaktowali się z przedstawicielami Lubelskiego Klubu Kolekcjonerów. Chcemy rozmawiać o przyszłości targów ze wszystkimi stronami, a nie doprowadzić do rozłamu w środowisku - zapewnia sekretarz Wojewódzki".
.ale ,to jeszcze nic pewnego...
lubelski napisał(a):wojan napisał(a):
A ja w czwartek byłem znienacka w Lublinie i jestem pod wrażeniem lubelskiej starówki nocą ...
..no to się Jędruś nie popisałeś....można było kawę wypić..
mariusz-w napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry .. mam nadzieję, ze BĘDZIE dobry, bo na razie to katastrofa... maszyna się zrypała od samego rana ... czekam na serwisanta, ma przyjechać w ciągu 15-20 minut.
...to minus ...ale zrób kawę.... i bez nerwów...szkoda zdrowia na "grata".!
...auto już masz wyszykowane...to plus... a wielu to dopiero będzie czekać po tej zimie
lubelski napisał(a):Pils niezły, moim zdaniem lepszy niż w poznańskiej Brovari...chyba że już dwa razy trafiłem na kiepski wyrób...
Leszek Skupin napisał(a):mariusz-w napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry .. mam nadzieję, ze BĘDZIE dobry, bo na razie to katastrofa... maszyna się zrypała od samego rana ... czekam na serwisanta, ma przyjechać w ciągu 15-20 minut.
...auto już masz wyszykowane...to plus... a wielu to dopiero będzie czekać po tej zimie
Maszyna chodzi, ale jak ktoś zna wszystkie połączenia elektryczne na pamięć, to nawet narzędzi nie musi używać , od razu wiedział o co chodzi
longtom napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):mariusz-w napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Dzień dobry .. mam nadzieję, ze BĘDZIE dobry, bo na razie to katastrofa... maszyna się zrypała od samego rana ... czekam na serwisanta, ma przyjechać w ciągu 15-20 minut.
Maszyna chodzi, ale jak ktoś zna wszystkie połączenia elektryczne na pamięć, to nawet narzędzi nie musi używać , od razu wiedział o co chodzi
Coś Ci słabo w tym Busku tą maszynę wyrychtowali
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko