Serce w pasy napisał(a):mariusz-w napisał(a):Najgorzej, że przez tydzień w czasie naprawy będę się musiał "odpychać" innym autem ... na przykład siostry lub syna !
Daj do serwisu, który da Ci auto zastępcze i po sprawie.
Leszek Skupin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):mariusz-w napisał(a):Najgorzej, że przez tydzień w czasie naprawy będę się musiał "odpychać" innym autem ... na przykład siostry lub syna !
Daj do serwisu, który da Ci auto zastępcze i po sprawie.
Da
trza za to zaplatit a PZU nie jest skore do płacenia za takie fanaberie klientów
Serce w pasy napisał(a):No co ty Lechu? W dzisiejszych czasach przecież to jest standard!
Leszek Skupin napisał(a):LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ROBIĆ W BOLO Pieniądze z odszkodowania za wystawioną f-rę z warsztatu samochodowego należą się JAK PSU BUDA :!::!::!::!: W CAŁOŚCI :!::!::!::!:
Serce w pasy napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ROBIĆ W BOLO Pieniądze z odszkodowania za wystawioną f-rę z warsztatu samochodowego należą się JAK PSU BUDA :!::!::!::!: W CAŁOŚCI :!::!::!::!:
Oczywiście. Chyba że odliczyłeś Vat od auta to wypłacają Ci wartość netto.
Leszek Skupin napisał(a):Bezdura - przepraszam, że się tak wyrażam, ale to też w sądzie możesz O-BA-LIĆ Ma zapłacić wartość brutto za f-rę
Jestem obcykany, bo gadałem dłuuuugo na ten temat z prawnikiem
Sytuacja dla przykładu
Odliczam od części samochodowych VAT
Daję do zrobienia serwisowi którego to g...o obchodzi a chcę to zrobić bezgotówkowo. Czyli serwis wystawia f-rę do PZU... jaką wartość wypłaci PZU
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko