weldon napisał(a):Strona OSP Łomianki dostarcza mi ostatnio sporo lektury ...
.........a to już jest podejrzane .......
weldon napisał(a):A wczoraj wypadek na wypadku ...
weldon napisał(a):Dudek2222 napisał(a):Czy to Kuba ?
"...Kuba ? Jaki Kuba? Goldberg! A jeżeli Kuba to kto mówi ? Rapaport!!..."
weldon napisał(a):Najgorsze, że ile by człowiek nie uważał, to niektórzy zapominają, że nie są sami na jezdni.
A ja, nie powiem, dwa razy uniknąłem ostatnio kolizji.
W obydwu przypadkach tak samo - na skrzyżowaniu równorzędnym, przy skręcaniu w lewo, ci z lewej strony mnie nie puścili, tylko polecieli na wprost, przez skrzyżowanie.
mariusz-w napisał(a):....
Zgłoszone w PZU ... czekam na oględziny !
...
Leszek Skupin napisał(a):mariusz-w napisał(a):....
...
Współczuję szczerze współczuję Jak będziesz chciał pieniądze odzyskać to będziesz musiał iść do sądu
mariusz-w napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):mariusz-w napisał(a):....
...
Współczuję szczerze współczuję Jak będziesz chciał pieniądze odzyskać to będziesz musiał iść do sądu
Nieeee .... sprawca jest ... protokół policji też.
PZU... przyjęło ... chcieli nawet wypłatę zrobić w ciągu 7 dni, po przesłaniu zdjęć internetem.
Wolę oględziny ... trochę dłużnej ale ...
Leszek Skupin napisał(a):[b][i][color=green]to jeszcze nie wiesz co Cię czeka...
longtom napisał(a):U mnie wczorajszy dzień też był średnio przyjemny, dentysta!
I szczęka bolała i portfel.
.
Leszek Skupin napisał(a):mariusz-w napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):mariusz-w napisał(a):....
...
Nieeee .... sprawca jest ... protokół policji też.
PZU... przyjęło ... chcieli nawet wypłatę zrobić w ciągu 7 dni, po przesłaniu zdjęć internetem.
Wolę oględziny ... trochę dłużnej ale ...
to jeszcze nie wiesz co Cię czeka... też wszystkie protokoły miałem a co wypłacili to o ponad 1000 zł za MAŁO ale po roku oddali z odsetkami i kosztami sądowymi
mariusz-w napisał(a):Najgorzej, że przez tydzień w czasie naprawy będę się musiał "odpychać" innym autem ... na przykład siostry lub syna !
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko