Serce w pasy napisał(a):... jak to możliwe że zerwało Ci ślimak, a nie zawleczkę na ślimaku?
Może to jak z granatem?
Też lepiej, żeby się zawleczka nie zerwała
Serce w pasy napisał(a):Lechu po pierwsze jak to możliwe że zerwało Ci ślimak, a nie zawleczkę na ślimaku?
Po drugie. W Tym piecu powinieneś mieć ruszt do palenia grawitacyjnego, ale to jest do palenia grubym węglem czyli tzw kostką.
Proponowałbym kupić jeden worek takiego węgla i będziesz sobie tam zaglądał co osiem godzin.
Ale to odpada, piwa tyle byś nie wypił:)
Josko Bulic napisał(a):Jeszcie tylko 13 dni i wyjazd aaaa nie moge sie doczekat.Na poczontku kilka dni w Bankoku a potem Puket i biale plaże .Wyczeczka do Kamboże i odwidzanie swjontynie Ankor,jazda na slońyku po lasach deszczowich oojjj jojj bendzie fajowo.Kilka lat temu bilem w Egiptu i chczalem pojeżdicz na wielblondu ale pan wlaszczyczel wielblonda my od razu muwi o nie ja jestem za dużi na pszejaszczke penklem z szmiechu i zloszczi.Teraz slońik na pewno da rade haha
Leszek Skupin napisał(a):Po pierwsze ślimak się wypalił a następnie zawleczkę zerwało
Po drugie mam ruszt, ale nie będę worka węgla kupował jak jeden dzień miałem być bez ślimaka więc palę pelletem
Jacek S napisał(a):weldon napisał(a):Pamiętam, jak mi kumpel opowiadał, co i czym te Tajki potrafią zrobić ...
- Potrafię takie rzeczy, że nie uwierzysz.
- Ja już jestem niewierzący...
twister07 napisał(a):Leszek to człowiek pracujący jest bo wy lenie to byście napalili w kominku i skorzystali z rozprowadzenia ciepla po domu a piwo byście pili patrząc na ogień i uzupełniając płyny- bo to jest baaardzo wskazane jak jest gorąco
weldon napisał(a):BeJur napisał(a):Ale Wy jesteście, człowiek marznie, na skrzynce siedzi, w piwoholizm może wpaść a Wy sobie żartujecie
Faktycznie, okropna ta skrzynka ...
Weź sobie jakiś stołek.
Arek napisał(a):Leszku, a jaka jest przyczyna, że ten ślimak tak szybko się wypalił ?
Leszek Skupin napisał(a):Najgorsze jest to, że rozprowadzenie ciepła mam z kominka, ale ......... jeszcze nie podpięte , poza tym co z ciepłą wodą