Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dzień dobry ....jakieś 5 stopni plus.....jeśli dzień będzie podobny do wczorajszego to super......wczoraj było naprawdę pięknie....słonecznie ciepło...i strasznie było widać jakie są okna (szyby) brudne
dzień dobry!
ja też się już melduję i skromnie chciałam zauważyć, że w tej samej kolejności się dziś przywitaliśmy co wczoraj
u mnie całe 1,5 stopnia na plusie ale boczne szyby musiałam sobie "poskrobać" ze szronu
Dzień dobry a może nie za dobry... cały wczorajszy dzień spędziłem na walce z piecem ehhhh ślimak uszkodzony znaczy się przepalony. Złe ustawienia miałem i mi żar za nisko zszedł teraz czekm na dostawę ślimaka a mrozy idą.... całe szczęście po wieczornym ręcznym napaleniu temperatura w domu rano była tylko o 1 stopień niższa niż wieczorem damy radę jakby co
pomiędzy wnętrzem domu i ..... wnętrzem domu Wieczorem +22*C Rano +21*C
Adam dzisiaj pierwszy dzień w tym roku poszedł do szkoły. Laryngolog stwierdził, że gardło i uszy są czyste. A przepraszam raz był przez jeden dzień już w tym roku.