Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.01.2011 11:55

Dzień Dobry.
Noc ciężka za mną, łącznie z wizytą gospodarską na izbie przyjęć w szpitalu. Dziecko tak kaszlało, że koszmar. Nic nie pomagało.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.01.2011 11:58

Współczuję.
U mnie obyło się bez wizyty ale też coś ja dopadło...dziś lekarz.
Noc z tych nieprzespanych.

Znowu grypa atakuje.
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 10.01.2011 12:04

matula napisał(a):u nas zaczął właśnie sypać śnieg :wink:

dzień dobry
w Poznaniu słońce od rana :wink:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 10.01.2011 12:05

no niestety pogoda ,którą mamy sprzyja zachorowaniom :( ......ale i tak jest miło....wiosna to zbyt wielkie słowa.....ale takie przedwiośnie

Przedwiośnie....hm...to takie "ciepłe słowo".....budzi nadzieję...chęć do życia....odkrywa na nowo uśmiech ......ogrzewa serce......stop :lol: Violetta wracaj do rzeczywistość 8) ....do kuchni,obiad robić i czas się szykować do pracy :lol:
Ostatnio edytowano 10.01.2011 12:24 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.01.2011 12:06

Myśleliśmy, że wytrzyma do rana, ale tak zaczęła kaszleć, że szkoda mi jej było, ale okazało się, że wyjazd na izbę był bez sensu ten pie.dolony konował osłuchał ją i powiedział, że wszystko jest w porządku proszę zrobić inhalację z wody z solą! Oczywiście nic nie pomogło. Dziecko ledwo żywe usnęło po pólnocy. Rano pojechała do "naszej" lekarki. I co? Zapalenie oskrzeli. Chyba pojadę do tego szpitala i podłączę tego konowała do prądu
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.01.2011 12:14

Serce w pasy napisał(a):Myśleliśmy, że wytrzyma do rana, ale tak zaczęła kaszleć, że szkoda mi jej było, ale okazało się, że wyjazd na izbę był bez sensu ten pie.dolony konował osłuchał ją i powiedział, że wszystko jest w porządku proszę zrobić inhalację z wody z solą! Oczywiście nic nie pomogło. Dziecko ledwo żywe usnęło po pólnocy. Rano pojechała do "naszej" lekarki. I co? Zapalenie oskrzeli. Chyba pojadę do tego szpitala i podłączę tego konowała do prądu

no to nieciekawie, moja Kasiunia od piątku na antybiotyku, lepiej, ale nie cudownie.
JA osobiście nie lubie wiosny (pomijając błoto i inne goowna) - mam w domu alergików - 3 młode i jeden stary ;)
pierwsze słoneczne dni i już się zaczyna - zakichana przyroda budzi się do życia, brrrrrr
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 10.01.2011 12:26

BeJur napisał(a):

JA osobiście nie lubie wiosny (pomijając błoto i inne goowna) - mam w domu alergików - 3 młode i jeden stary ;)
pierwsze słoneczne dni i już się zaczyna - zakichana przyroda budzi się do życia, brrrrrr

:lol: jaki to może być różny punkt widzenia :lol: :wink:

Damian całuski dla księżniczki.....widzę ,że tez tak masz ....jak dziecina dusi się kaszlem...to Ciebie to jeszcze bardziej boli (męczy) :? ...no cóż taki los rodziców :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.01.2011 12:32

BeJur napisał(a):
:lol: jaki to może być różny punkt widzenia :lol: :wink:

oj tak, tak
moim marzeniem jest
pół roku na Alasce, pół roku w Chorwacji :)

niestety - jak się ma dzieci w wieku szkolnym ... to tylko marzenia
;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.01.2011 12:34

Dzięki Wam za dobre słowo. Jeszcze jeden dobry numer z wczorajszego wieczoru. Pojechaliśmy po wizycie u "lekarza" do apteki dyżurnej a tam nagie haki jak za komuny no kuźwa tego by nawet w kabrecie nie wymyślili, żeby DYŻURNA apteka nie miała podstawowych leków?!

Żebym ja chciał od Pani Magister lekarstwa na kiłę albo coś innego mógłbym zrozumieć, że nie ma "od ręki". Ale żeby nie było syropów na kaszel!? Żadnego?! NIC?!
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 10.01.2011 12:38

BeJur napisał(a):moim marzeniem jest
pół roku na Alasce, pół roku w Chorwacji :)

;)

Alaska w żadnym wypadku :wink: ...Chorwacja ...o tak :D

obiecałam parę dni temu zdjęcie naszego Robiego w nowym dresiku....proszę :wink:

Obrazek

jest to oczywiście wersja misiowa z miejscem na ogonek 8) :D

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.01.2011 12:45

A kto to ten Robie?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 10.01.2011 12:48

Serce w pasy napisał(a):A kto to ten Robie?

taki mały miś co się wgryzł......w naszą rodzinę :D ......i ma tutaj swój wątek

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=30065 :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 10.01.2011 12:48

Ale obciach ... 8O

:devil:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 10.01.2011 12:57

weldon napisał(a):

Ale obciach ... 8O

:devil:

no trochę...no nie :wink: ....toż Robi to już Cromaniak :wink: ....naszaaa rodzina :lol: ...ale trzeba Damianowi wybaczyć...nie było go jakiś czas :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.01.2011 15:04

Serce nie przejmuj się ... ja też nie wiem kto to Robie :mrgreen:

Dzień dobry bardzo :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 1186
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone