Aldonka napisał(a):... Cisza, spokój.....i dwa piętra niżej niż szef
Na początku pomyślałem - super ale zaraz przyszła kolejna myśl - no to się dziewczyno nabiegasz...
hajduczek napisał(a):pewnie by pomogło ....chyba ,że zachciałoby mi się np.siedzieć na mokrym piachu ...to pewnie by jednak nie pomogłoJosko Bulic napisał(a):Hajduczku na cziste morske powietsze sie powinasz zabrać i bendzie po horobi.
renatalato napisał(a):
Mokrego piachu nie będzie, a nawet gdyby to Josko coś by Ci pod tyłek położył
weldon napisał(a):Ja bym ci powiedział, odkłady z czego mi pomagają,
hajduczek napisał(a):...no na szczęście nie sięgnę sobie do pleców
Jacek S napisał(a):Aldonka napisał(a):... Cisza, spokój.....i dwa piętra niżej niż szef
Na początku pomyślałem - super ale zaraz przyszła kolejna myśl - no to się dziewczyno nabiegasz...
Serce w pasy napisał(a):Witam
W tym roku po raz trzeci jedziemy na Chorwację za każdym razem jeździmy nocą. Polecam
Serce w pasy napisał(a):Powiem tak. Wszystko zależy od nastawienia. .
Serce w pasy napisał(a):Powiem Tak. Pracowałem kiedyś w Wiedniu ,
Serce w pasy napisał(a): że nawet cieszymy się, że wprowadzono winiety na Słowenii.
Serce w pasy napisał(a):Ja z kolegami jeździliśmy na bagażniku, ale dachowym. No niestety nie przez granicę, ale z miasta do miasta. Prędkości dochodziły do 140km/h fajnie było. Z ciekawych rzeczy to, jeźdźiłem jeszcze maluchem z dość dużą prędkością po polach z dojrzałym zbożem. To tak jakbyście jechali z zamkniętymi oczami we mgle. Chociaż nie ma takich mgieł.
Serce w pasy napisał(a):A ja to chyba jestem lesbijkiem bo lubię kobiety.
Serce w pasy napisał(a): Nie wiem jak wy ale ja bywam na różnych forach ale tu mi się najbardziej podoba więc sobie piszę różne głupoty, a jeśli się mylę w sprawie przyjemności w przebywaniu tutaj, to ja się pytam po co są organizowane zloty CRO.pl?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko