Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 30.07.2010 23:46

w końcu udało mi się usiąść od 5.50 :twisted: o 14 myślałam że mam niezły wyniki że spoko na luzie ze wszystkim zdążę :twisted: naiwna :evil:
Na szczęście męża wygnałam do łóżka, ale mnie to się chyba już nie opłaca kłaść. Do wyjazdu zostały 3h. Wyśpię się po drodze :twisted:
Tak bardzo starałam się okroić nasz bagaż a i tak wyszło tego tyle że ło matko 8O ale jak wam powiem, że jedziemy z dwoma boksami na dachu to pewnie pospadacie z krzeseł :wink:
Oczywiście był to mój "genialny" wymysł, bo powiedziałam, że w środku auto ma byc prawie puste, a nie tak jak w zeszłym roku jak rumuni jechaliśmy. Co prawda pół bagaznika zajmuje nasz kudłacz więc trzeba było cos wykombinować.

twister07, Januszu! witajcie pourlopowo. Zycze spokojnego i łagodnego "przestrajania się" :wink:

Ola mam nadzieje, że już też się uporałaś z całym majdanem i ze spokojną głową ruszycie w drogę.

Dobranoc wszystkim i do usłyszenia.

www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" /> www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" /> www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" /> www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" /> www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" />
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.07.2010 23:54

ANITA:) napisał(a):Ola mam nadzieje, że już też się uporałaś z całym majdanem i ze spokojną głową ruszycie w drogę.

Dobranoc wszystkim i do usłyszenia.
]

Anitka dwa bagażniki no no dałaś czadu ale ja wiem wiem to tylko te najpotrzebniejsze rzeczy :D :D :D
Wypoczywajcie ile wlezie Szerokiej drogi życzę My pojedziemy już dzis ale wieczorem Więc macie nad nami przewagę;)

Asiu pakowanie jest w fazie wstępnej i wciąż trwa :)
Jola mam nadzieję , ze samopoczucie lepsiejsze

Czas na ostatnie wskazówki:) bo za kilka godzin ściskać się z Wami całuśnie będę ja;) Więc jak coś komus sie nasuwa moze jest coś do dodania ....... :D :D :D :D :D :D ??? ja z wszystkich lekcji pamiętam nie płacic euro na stacjach hehehe
Robimy zaklady ilu rzeczy zapomnę zabrać;) Nie mam pojęcia jak ja wytrzymam 3 tygodnie bez netu :roll: :roll:

aaaa wóda dla babci
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 31.07.2010 04:08

:papa:
Ostatnio edytowano 13.11.2010 10:21 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.07.2010 05:24

Muliness napisał(a): Nie mam pojęcia jak ja wytrzymam 3 tygodnie bez netu :roll: :roll:i

Pod Agavę,Muliness ,pod Agavę.
Tam jeszcze powinni być ludzie z forum,może hasło zdradzą i pozwolą przycupnąć.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=27183&highlight=
W Supetarze hot spot w porcie.
Po co masz cierpieć? ;)
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 31.07.2010 06:32

Dobro jutro z sloncem okompanego Poznańa.Wszyskim co idom na wakacie żiczim slonca,otpoczinku i mile zabawe :D :D :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.07.2010 07:59

Witam w ten mile zapowiadający się, świąteczny dzień ...

Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że się nowe relacje pojechały pisać ... :lol:

Szerokiej drogi, bo pogoda i atrakcje murowane.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.07.2010 08:19

Dzień dobry !

Dzień w pracy... :evil:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 31.07.2010 08:47

Wyjeżdżającym szerokiej drogi ... tym co zostają ładnej pogody ...

Piotrowi zazdroszczę ... !

Dzień zapowiada się piękny, niebo bez chmurki ... trzeba w plener ...

Dzień dobry ! :)
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 31.07.2010 08:49

Ostatnio edytowano 13.11.2010 10:18 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 31.07.2010 09:17

Dzień dobry,

uuuu ale zazdroszczę tym, którzy piszą, że ładną pogodę mają... u nas pochmurnie i raczej barowo :wink:

Ndrangheta - a o którym Ty jeziorze białym piszesz? /nad czarnym byłam hehehe, ale nad białym nie.../

Ola, Anita - szczęśliwej drogi i udanych wakacji... tylko pogody nie wiem jakiej Wam życzyć bo Ola chyba woli trochę inną niż Anita :wink: :lol:
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 31.07.2010 09:23

Ostatnio edytowano 13.11.2010 10:14 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 31.07.2010 09:42

A to mnie się z jeziorem białym to jakoś Gostynin pokojarzył /tam czarne też chyba jest/...

...a ja nad czarnym w ogóle to w Włocławku byłam :lol: chociaż też tak sobie mi się podobało... wolałam Wikaryjskie :wink: ...

... tych białych i czarnym jeziorek w Polsce nie brakuje :lol:
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 31.07.2010 10:21

Ostatnio edytowano 13.11.2010 10:12 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 31.07.2010 10:39

Ndrangheta napisał(a):Dzien dobry!

Już jestem nad J.Białym. Pogoda super, woda ciepła. Tylko przejrzystość do d..y. Jadran to je to!

łe no szkoda ,że do Hr się tak szybko nie dojeżdża :D
Witam wszystkich ...dzień dobry

szerokiej drogi tym co w trasie :D
elastycznych walizek tym co się pakują
:D
miłego wypoczynku tym co juz na miejscu :D
pogoda się z dnia na dzień poprawia,więc jest nadzieja na ciąg dalszy pięknego lata :mrgreen:
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 31.07.2010 12:42

Janusz Bajcer napisał(a):Piwko smakowa³o, szczególnie "tomislav", w Jadranie pop³ywa³em, odpu¶ci³em dwa dni, bo bura oziêb³a morze o klika stopni, po zimnej wodzie to tylko kaczor mo¿e :wink:

Dobar dan svima, a posebno Januszu koji se nedavno vratio iz Pakostana! I kakvi su vasi komentari na Tomislav pivo, jel vam se to pivo dopalo? :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 765
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone