Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.07.2010 11:57

Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry i Dowidzenia

Damian, stań, zatrzymaj się, nie pędź tak...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.07.2010 13:19

Dzień dobry.... kogo tu dzisiaj wymoderować :?: :devil:

Żartowałem :oczko_usmiech: :P ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2010 14:00

Jacek S napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry i Dowidzenia

Damian, stań, zatrzymaj się, nie pędź tak...

No dobra, ale tylko na chwilkę. W domu miałem(mam) hotel, znajomi z Irlandii byli, i pojechali, ale przywieźli przy okazji chrześniaka żony, więc mam zajęcie z 14latkiem. Na dodatek tak mu się spodobało, że nie chce jechać do domu :D Teraz organizuję mu czas, żeby mu się nie nudziło. Tak więc były gokarty, nauka jazdy na motorze, kino, zwiedzanie Krakowa, aqua park, przy okazji jeźdźi ze mną wszystko załatwiać itd.
Najbardziej mu się spodobały gokarty i motor, tyle, że wczoraj wy.ebał na tym moim motorze :lol: Na szczęście tylko łokieć rozwalony, i spodnie potargane, ale wogóle się nie zraził(super) tylko, że deszcz dziś pada od samego rana i nudzi się chłopina, bo ja musiałem jechać do biura popracować.

Aaaa Violka ja jak posiedzę na słońcu za długo, a nigdy się niczym nie smaruję, to też dostaję takich krostek. Moja żona mówi, że to dlatego, że nie wcinam Betakarotenu? Albo coś takiego.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.07.2010 14:09

Z Irlandii?

Przynajmniej z toaletą nie masz problemu.
Zawsze na Rynek go możesz wysłać ...

:devil:

Dobra, jak to 14-sto latek, to mogę ci tylko współczuć.
Zawsze mogę cię pocieszyć, że pewnie gorzej byś miał z dwoma ośmiolatkami. :D

A betakaroten to na palenie jest chyba dobry, a nie na Opalenie?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 27.07.2010 14:13

Serce w pasy napisał(a):

Aaaa Violka ja jak posiedzę na słońcu za długo, a nigdy się niczym nie smaruję, to też dostaję takich krostek. Moja żona mówi, że to dlatego, że nie wcinam Betakarotenu? Albo coś takiego.

no i właśnie tak robiłam ....dawałam Marcie betakaroten.....bo wyczytałam to w necie ...a pani dr.na to ,że nie ,bo to tylko przyspiesza opalanie 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2010 14:28

weldon napisał(a):Przynajmniej z toaletą nie masz problemu.
Zawsze na Rynek go możesz wysłać ...?

Nie ma już toalety publicznej na Rynku.
weldon napisał(a):A betakaroten to na palenie jest chyba dobry, a nie na Opalenie?

Nie wiem, moja żona wie!

Ani się nie smaruję, ani nie jem betakarotenu.

Jak mi się pojawiają te krostki, to jest to dla mnie znak abym już nie wychodził na słońce, tylko siedział jak biały człowiek, w zacienionej knajpie na piwie :lol:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 27.07.2010 14:44

Serce w pasy napisał(a):

Jak mi się pojawiają te krostki, to jest to dla mnie znak abym już nie wychodził na słońce, tylko siedział jak biały człowiek, w zacienionej knajpie na piwie :lol:

no tego Marcie nie zaproponuje :lol: :lol: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2010 14:46

hajduczek napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):

no tego Marcie nie zaproponuje :lol: :lol: :wink:

O cholera, faktycznie :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 27.07.2010 14:46

Od czego tu zacząć;)....
Zacznę od począrku ...
Anitka my nastawiamy sie na Słowacje i Węgry ale tak jak wspominałam nie jestem zdecydowana Jest mi to w sumie obojętne z tym tylko ze trasę przez Słowację - Węgry znam.:)
Bardzo ładna opalenizna na zdjeciach ,podziwiam ją zawsze we wszystkich Twoich relacjach;)
a na spryskiwacz sie nie skuszę mąz źle zniesie kolejną rzecz do naszego małego samochodu;)

Piotrek czy ty leżysz na plaży na gołych kamorach ? Uśmiałam sie do łez :) Nie wiem co ty na tą plażę bierzesz :)
Pasiasty włąśnie sie zastanwiałam gdzie Ty przepadłeś a Ty za niańkę robisz:)
Wiola popytam bo musi byc na to uczulenie jakiś sposób . Słońca to tam pewnie brakować nie bedzie cos musimy wydumać

Witam Wszystkich :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.07.2010 14:51

Serce w pasy napisał(a):Ani się nie smaruję, ani nie jem betakarotenu.

Nie jesz marchewki? 8O

:lol:

Viola, a może ochrona przez zanurzenie?
Po prostu niech z wody nie wychodzi ... :wink:

Ola, nie uwierzysz, ale ja na plażę biorę: ręcznik, książkę, okulary i aparat, ze wskazaniem na ten ostatni ;)
Dziewczyny jeszcze jakieś kremy dorzucają i coś do picia czasami.
Z tym, że my na plaży to godzinkę, dwie ... no, może ze trzy godziny wytrzymujemy i nas niesie :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 27.07.2010 14:56

Piotruś ja też nie jestem z tych co plackiem leżą Karnację mam popsutą wada fabryczna :) Też mi sie nudzi ale te kamory mnie przerazają
Pojade ocenię i powiem :)
Fakt faktem nie jeżdzisz z dwójką dzieci . Wszędobylskie i potrzebowskie :)U mnie jest zasada kto co bierze na plaże to to dźwiga Odpada mi targanie klamotów i :) ale piłkę zabrać musisz no nie da rady do tego dochodzi rurka maska i jakieś pierdoły:)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 27.07.2010 14:57

ach i jeszcze pani Dr.zasugerowała ,że mozna spróbować Bephanten krem....spróbowac mogę ,ale wyczytałam ,że to jak juz to na oparzenia słoneczne.....a Marta wcale nie musi byc spieczona na raka żeby jej to wyszło
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.07.2010 14:58

weldon napisał(a):Nie jesz marchewki? 8O

Bardzo, bardzo rzadko

weldon napisał(a):Z tym, że my na plaży to godzinkę, dwie ... no, może ze trzy godziny wytrzymujemy i nas niesie :)

Mam tak samo, ale moja żona z córą, nadrabiają za mnie :D

Muliness napisał(a): Pasiasty włąśnie sie zastanwiałam gdzie Ty przepadłeś a Ty za niańkę robisz:)

Olka to jest tak, że ten chłopak jest fantastyczny,a jego ojciec, a mój brat cioteczny, zostawił ich dawno temu, i się nie poczuwa do bycia ojcem.
I ja temu chłopcu, próbuję to wynagrodzić, jak mogę, za każdym razem jak tylko się z nim spotykam.
Ostatnio edytowano 27.07.2010 15:03 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.07.2010 15:01

Serce w pasy napisał(a):Mam tak samo ...

Przynajmniej na piwo sobie możesz pójść posiedzieć ...

A na mnie się zawsze głupio patrzą, jak koło południa proszę o solidnego drinia
nie mówiąc o czystej z lodem :mrgreen:

PS żeby nie było - potem nigdy na/za/obok/przy czy też przed kółkiem - nie siadam. :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 27.07.2010 15:04

weldon napisał(a):

:lol:

Viola, a może ochrona przez zanurzenie?
Po prostu niech z wody nie wychodzi ... :wink:

toż to samobójstwo 8O ....przecież w wodzie też słonce działa na skórę
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 752
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone