Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.07.2010 07:42

Ufff, kurczaki, psie żarcie, żonkile i tort - ale się najadłem.

:lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.07.2010 10:54

Dzień dobry.... nic się nie chce... ;)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 26.07.2010 11:29

Piotr, wczoraj na śmierc zapomniałam :oops: ....znaczy się że już moge te kciuki poluzowac... :wink: bo ja za twoja żonkę i Age trzymałam... :lol:
cieszę się że wraca do zdrowia :D i że Aga doleciała :D
a kurczaczek faktycznie :D nic tylko paluszki lizac... :wink:
.. to 3 D to zanim tu weszłam w TVN 24 oglądałam,warto by było do tej Warszawki zawitac..

Asia :D byłam ,byłam....Słowacja dla mnie to taki miód... że nic tylko łychami :lol: wszystko ci wieczorkiem opowiem.. :wink:

Ola :D tort faktycznie kuszący... :wink: 8O żonkile ,łodygi :? bry dobrze że się nic nie stało..ale znowu się poplułam .. :lol: chociaż to nie wypada tak z cudzego nieszczęścia się śmiac.. :?

alurka 8O WoW....no to nic tylko pogratulowac :D i życzyc Takkiieejjj ryby... :wink:

weldon-ku teraz to się faktycznie czasy zmieniły,marcepanem byś się objadł a nie plastikową atrapą .. :D 8O ... no i jeszcze to psie jedzenie,ale podobno dobrze na sierśc robi... :wink:

Jacku S,nie obyło się bez 112.. co zrobic jak pech to pech :? ale szyba już wstawiona ...tyle ze nie potrzebny wydatek.. :?

Dzień dobry ...Witam wszystkich i miłego dnia życzę :D
a teraz znikam,pa :papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.07.2010 12:09

weldon napisał(a):A propos powstania ... Miasto Ruin w 3D.
Pierwszy raz taka rekonstrukcja.

Nie ma świętości.
Brak słów...
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 26.07.2010 14:36

Dzień dobry :D

nie dopuszczam myśli ,że może mi się nie podobać w Cro :D więc wczoraj zaczęłam planować przyszłe wakacje 8) .....pierwszy szkic to trochę odważniej niż w tym roku......może w ciemno...ale nadal autokarem np.ze Skarpą....wtedy wybiore którąś z miejscowości w której ma przystanki...czyli

Zagrzeb-Lućko:30
Pag,
Tisno
Murter
Vodice
Sibenik
Primosten
Trogir
Split
Baśka Woda
Makarska
Podgora

i wtedy może na 16 dni.......jeszcze wszystko może ...może....może....ale uwielbiam planować :wink: :lol:
Ostatnio edytowano 26.07.2010 14:43 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2010 14:39

Dzień Dobry i Dowidzenia :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 26.07.2010 15:46

no więc dostarczono matę kto w temacie to wie o co chodzi :wink:

z góry proszę bez stwierdzeń "a nie mówiłem" :wink: :lol:

nic ciekawego :? bardzo cieniutka...zarówno spód jak i daszek z takiej jakby podszeweczki....czyli i tak trzeba by cos położyć dla wiekszej miękkości........daszek troszkę niski ,tak że prawie trzeba by się pod niego wczołgać....jak sie leży to już w miarę ok.......do torebki ,w której się to,to nosi wejdą jeszcze ze dwa ręczniki........tyle"na sucho".....jak już kupiłam to wezmę ze sobą....dużo miejsca nie zajmuje.......może akurat w akcji będzie ok.....
Ola ...a Ty już dostałaś?jakie jest Twoje zdanie?
Ostatnio edytowano 26.07.2010 15:57 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 26.07.2010 15:50

Dzień dobry,

Dzięki Wiola za wieści... trochę mnie zniechęciłaś :? ...poczekam jeszcze co Ola powie...

...ale z tego co piszesz to raczej nie warto...
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 26.07.2010 16:05

Tak Asiu poczekaj jeszcze co Ola powie ...może ja dziś wszystko tak czarno widzę :wink: :lol:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 26.07.2010 16:09

Joanka23 napisał(a):

Jola - teraz zobaczyłam ten zameczek :lol: ... byłaś tam?... To jakoś po drodze na Chorwację jest? :D
Joasia, wczoraj tego wpisu nie zauważyłam,tak :D przez Słowacje na Chorwacje..
gdzieś już pisałam że kocham Słowacje to Chorwacja

powali mnie na kolana.. :lol:
Cześc dziewczyny :D 8O ale masz plany,fiu,fiu.. Violka.. :D to 2011 już się zaczyna klarowac .. :D
:wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 26.07.2010 16:11

hajduczek napisał(a):Ola ...a Ty już dostałaś?jakie jest Twoje zdanie?

Mówiłam , że przyjdą razem hehe ja też dzisiaj dostałam ale ja jestem zadowolona
Zakładałam że będzie cienka bo mam materace te takie najtańsze za , 9,99 jak położysz na niej ręcznik kapielowy to dasz radę;)
Dach maty jest regulowany więc cień jest w zależności od potrzeb .Kupiłam ją ze względu na cień bo parasola targać nie będę
Jedyny zonk to jak z owalnego prostokąta zrobic kółko:) :D :D :D :D :D Wywlekłam i później nie mogłam schować :)
Ja mam wymiar 160 x90 i generanie miejsca dużo
Przykro mi Wiola że spodziewałaś się czegoś innego
Myslę jednak , że w użyciu mata będzie praktyczna :D [/b]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 26.07.2010 16:14

Czesć Joluś:)
Jak tam mężuś Palec sie goi?
Nie miej wyrzutów co do żonkili , pewnie sie domyślasz jak ja zareagowałam:)

A Aga ...Renatka... Janusz wczasują:)
Dzisiaj odespałam weekend;) aż życ sie chce:)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 26.07.2010 16:16

No i masz - dwie kobiety i zaraz dwie różne opinie :wink: - nie bardzo zrozumiałam Ola, to Ty tak planujesz materac, na to mata i na to ręcznik i dopiero Ty? :lol: - hehehe o tym nie pomyślałam :wink:

Jola - ale ten zamek jest po drodze do Chorwacji? /nie patrzyłam na mapę :oops: /
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 26.07.2010 16:25

Muliness napisał(a):
hajduczek napisał(a):Ola ...a Ty już dostałaś?jakie jest Twoje zdanie?

Mówiłam , że przyjdą razem hehe ja też dzisiaj dostałam ale ja jestem zadowolona
Zakładałam że będzie cienka bo mam materace te takie najtańsze za , 9,99 jak położysz na niej ręcznik kapielowy to dasz radę;)
Dach maty jest regulowany więc cień jest w zależności od potrzeb .Kupiłam ją ze względu na cień bo parasola targać nie będę
Jedyny zonk to jak z owalnego prostokąta zrobic kółko:) :D :D :D :D :D Wywlekłam i później nie mogłam schować :)
Ja mam wymiar 160 x90 i generanie miejsca dużo
Przykro mi Wiola że spodziewałaś się czegoś innego
Myslę jednak , że w użyciu mata będzie praktyczna :D [/b]

cześć
noooo ....Ola teraz zaczyna mi się podobać :wink: ....tzn z grubością się spodziewałam.....trochę mnie też zniechęciła walka ze składaniem,ale juz opanowałyśmy :wink: ....co najgorsze ,to myślałam ,że daszek będzie na tyle wysoki żeby usiąść :? .....też mamy jeden materac i oczywiście ręczniki.....nic więcej nie targam....nastawiłam się na to ,że jak mi będzie niewygodnie to cos kupię na miejscu :wink: :D

Cześć Jola....plany są......ale ja tak po prostu ....i wiedzieć co,gdzie,jak,za ile...i te plany jeszcze mogą się nie raz zmienić :wink:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 26.07.2010 16:25

Joanka23 napisał(a):

Jola - ale ten zamek jest po drodze do Chorwacji? /nie patrzyłam na mapę :oops: /
wszystkie drogi prowadzą do.........Japonii :wink: znaczy się do Chorwacji... :wink: tak :D
..możesz leciec tak Chyżne,potem kieruj się na Tristene,
Tvrdosin,Dolny kubin,Vrutky,Martin za Martinem odbij w prawo .... :wink: potem to już z górki :D prosto do zamku... :wink:

Hej,Ola :D I Viola :D
wiem,wiem jak to zobaczyłaś że zjadł ,ja bym też padła ze śmiechu :lool:
boli go nadal :? teraz to chyba na zmiane pogody ... :wink:
Viola , tak trzymaj :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 747
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone