Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.07.2010 17:45

Muliness napisał(a):Dla klienta zmiana tła z granatowego na czerwone to znacząca zmiana;)

I tu się mylisz.

Ponieważ nasza kochana policja wyposażona została ostatnio w mundurki
mocno przypominające te listonoszy, to wyobraź sobie, jaki to jest szok dla niektórych,
kiedy widzą faceta pod drzwiami:
- przyniósł rentę babci, czy przyszedł aresztować? 8O
Niejeden, w razie czego, wyskoczy przez okno.

Natomiast, jak ten facet będzie miał wyraźne, czerwone tło,
to sprawa będzie dużooooo prostsza.

Znaczy - renta :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 17:53

:D :D :D :D
No nie wiem Po co przestępcom ułatwiać życie zakładamy że nie są w większosci daltonami hehehehhe
Czerwony uniform kojarzy mi się z dostawcą pizzy :) i strażą pożarną;)
Dla mnie mogą chodzic w ciemnopietruszkowym w kratkę Interesuje mnie koszt wysyłki i czas jej dostarczenia
Ale faktycznie czerwone gacie renta granatowe ciupa hyhy Będzie prościej;)
O kurczaki zagrzmiało 8O 8O 8O przyszła burza a miałam lecieć do Biedronki
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 18:01

Zadziwiające jest wogóle to , ze przesyłka za pobraniem "idzie " jeden dzień priorytet do 3 dni a normalnie 10 dni a jadą tym samym pociągiem;)
od... do :D :D :D
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 22.07.2010 20:36

Dzień miał być dobry. A jest.... Mieliśmy wystartować o 14.45 a nadal na lotnisku... Podobno wylot o 22 ale jakoś mi się nie widzi- brak samolotu
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.07.2010 20:41

8O Aga to znaczy się - zaczynasz wakacje! :D ;

twister07 napisał(a):Dzień miał być dobry. A jest.... Mieliśmy wystartować o 14.45 a nadal na lotnisku... Podobno wylot o 22 ale jakoś mi się nie widzi- brak samolotu

nie bój nic - samolot się znajdzie :wink:

Baw się dobrze! :papa:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 22.07.2010 20:49

akurat myślałam o tobie Aguś :D
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ... :wink:
Miłego wypoczynku :D
Trzymam kciuki ....obiema rękami.... :wink:

Obrazek

samolot nie igła ......
znajdzie się :D

Dzień dobry na wieczór i dobranoc... :lol:
Ostatnio edytowano 22.07.2010 20:55 przez Jolanda, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 20:49

Aga wszystko będzie dobrze zobaczysz Trzymam kciuki i odezwij się do nas :) Udanego wypoczynku:)
Czesć dziewczyny:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 20:58

Dobry Wieczór Babińcowi

Odpie.doliłem samochód na cacy :lol: Należało mu się.
Goście z Irlandii zatrzymali się na jeden dzień u rodziny i przyjeżdżają jutro 10.52.

W robocie dziś dramat jakiś, ktoś się pokłócił ktoś do szpitala na zabieg poszedł, inny znowu potrącił gościa na rowerze i ma prze.ebane bo koleś ma złamany kręgosłup i leży w szpitalu jak roślina. Kosmos jakiś.
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.07.2010 21:00

A cześć :lol: tak mnie Aga tym wpisem zaskoczyła, że przywitać się zapomniałam :lol:

Doczytałam właśnie, że maty nie doszły :( - nic to, może przed Twoim wyjazdem listonosz zdąży :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 21:01

:( Jesuuu fatalnie:( aleś wieści przytargał :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 21:02

Joanka23 napisał(a):A cześć :lol: tak mnie Aga tym wpisem zaskoczyła, że przywitać się zapomniałam :lol:

Doczytałam właśnie, że maty nie doszły :( - nic to, może przed Twoim wyjazdem listonosz zdąży :wink:

zdąży za to kupiłam torbę termoizolacyjną Jest wyczesana dzięki Wioluś;) Jest moim zdaniem duza i bardzo ale to bardzo pakowana:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 21:08

Muliness napisał(a)::( Jesuuu fatalnie:( aleś wieści przytargał :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nic do pozazdroszczenia, dawno nie widziałem jak dorosły chłop płacze podczas opowiadania czegoś. Jest przerażony, bo nie wie czy tamten z roweru się wyliże. Nie pytałem czy ma przerwany rdzeń kręgowy. Nie chciałem go już dobijać. :cry:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.07.2010 21:09

A faktycznie... dzisiaj czwartek!... wyleciała mi z głowy ta torba :lol:

Ciekawe czy Wiola kupiła?

U ciebie Damian w tej robocie jakiś szczególny urodzaj na takie drastyczne historie... przykre faktycznie...
Ostatnio edytowano 22.07.2010 21:12 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 21:12

Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a)::( Jesuuu fatalnie:( aleś wieści przytargał :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nic do pozazdroszczenia, dawno nie widziałem jak dorosły chłop płacze podczas opowiadania czegoś. Jest przerażony, bo nie wie czy tamten z roweru się wyliże. Nie pytałem czy ma przerwany rdzeń kręgowy. Nie chciałem go już dobijać. :cry:

Strach nawet myśleć ... to poprostu tragedia :cry: :cry: :cry: :cry:
Współczuję naprawdę Tego się nawet nie da komentować
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 22.07.2010 21:13

Dobry wieczór :)
Zjechaliśmy do domu i ratuje kwiaty w ogrodzie :? tak się zastanawiam ile stopni było w mieście :twisted:
Rano zaspałam i tramwaj wodny do Jastarni odpłynął nam z przed nosa :twisted: spóźniliśmy sie dosłownie 1min :twisted: chciałam nawet dzieciaki z nabrzeża przez burtę wrzucać na statek ale groźny wzrok jakiegoś majtka odwiódł mnie od tego czynu :wink: Nie pozostało nam nic innego jak wsiąść do auta i pognać na Dębki :) ślicznie było :) Jutro ma podobno być pogorszenie pogody :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 732
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone