Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 23:52

Moje dziecko zabiera
1 misia Szarusia zaraza jeździ wszędzie wygląda już jak łach ale no co zrobisz
2 Królika Danduśkę też wszędzie jexdzi ale lepiej wygląda
3 gry warcaby szachy i chińczyka
4 stado klamotów które są niezbędne do egzystencji
to jest właśnie to cokolwiek;)

eee no przyda się dużo rzeczy Nawet sobie kiecke sprezentowałam jak szaleć to szaleć;)

Dla mnie telewizja mogłaby nie istnieć ale mąż jest z tych zakochanych. Więc sobie chłopak ogląda namiętnie :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 23:55

Joanka23 napisał(a):To fajnie, że kubek trafiony :D ... ale poważenie będziesz brała do babci tą wódkę? :lol: ... może jednak herbaty jakieś dokup :lol:

Ola daj jeszcze przed wyjazdem znac jakie te maty jak Ci przyjdą...

Joasiu maty przyjdą jutro wziełam za pobraniem przesyłkę i wysłał dzisiaj Też jestem ciekawa Ulokuję sie na podłodzę i sprawdzę heheh jak cos zdjecie wkleję;)
No nie wiem właśnie oni herbat nie piją tylko jakieś owocowe zioła itd a wóda znaczy ten krupnik to ponoć likier tak mówił Piotrek . Wiesz babcia moze sie okazać całkiem na chodzie:)
Spytam Piotrka o ten krupnik jeszcze raz;)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.07.2010 23:59

Muliness napisał(a):No nie wiem właśnie oni herbat nie piją tylko jakieś owocowe zioła itd a wóda znaczy ten krupnik to ponoć likier tak mówił Piotrek . Wiesz babcia moze sie okazać całkiem na chodzie:)

No lepiej dla Was, żeby jednak na chodzie była :lol:

...zresztą masz racje... znając Ciebie to pewno herbaty zapas i tak z sobą będziesz miała :wink:

A do jakiej miejscowości Wy właściwie jedziecie Ola?

Bo Damian to wnioskuję, że w ciemno poleci...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 00:00

Muliness napisał(a):Moje dziecko zabiera
1 misia Szarusia zaraza jeździ wszędzie wygląda już jak łach ale no co zrobisz
2 Królika Danduśkę też wszędzie jexdzi ale lepiej wygląda
3 gry warcaby szachy i chińczyka
4 stado klamotów które są niezbędne do egzystencji
to jest właśnie to cokolwiek;)

eee no przyda się dużo rzeczy Nawet sobie kiecke sprezentowałam jak szaleć to szaleć;)

Dla mnie telewizja mogłaby nie istnieć ale mąż jest z tych zakochanych. Więc sobie chłopak ogląda namiętnie :)

Co do rzeczy niezbędnych dla dziecka nic nie mówię, bo są niezbędne ,ale z niezbędnymi rzeczami dla dorosłych to walczę. Nienawidzę jechać jak tabor cygański. To wypakowywanie tego wszystkiego na miejscu mnie denerwuje. Teraz mam mniejszy bagażnik w samochodzie to mam pretekst! Ale po 5ciu razach w Cro już, żona wie że nie wszystko jest potrzebne.
Dlatego też w tym roku wyjazd będzie niespodziewany i z zaskoczenia:)

Przyjadę z pracy i powiem, ze jedziemy do Chorwacji :twisted: I mają 30minut na spakowanie :twisted:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 00:02

Joanka23 napisał(a):
A do jakiej miejscowości Wy właściwie jedziecie Ola?

Bo Damian to wnioskuję, że w ciemno poleci..

Do Sutivanu na wyspę Brać;)
Kwatery szukałam strasznie długo , znalazłam co chciałam stara hacjenda , stare meble posciel z koronki taki Dalmacki klimat a jak bedzie i co będzie to się okaże :) Ktoś mnie tu gdzieś straszył , ze mnie myszy zjedzą hyhy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 00:05

Joanka23 napisał(a):Bo Damian to wnioskuję, że w ciemno poleci...

Żebyś wiedziała, że żona dziś się pytała gdzie pojedziemy jak pojedziemy.

A ja nie wiem. To między innymi jest fajne w Chorwacji, że jedziesz, jedziesz i nadgle coś Ci się spodoba to się zatrzymujesz mówisz: dobra tu zostajemy i po 15minutach szukania już jesteś rozpakowana i dziewczyny są na plaży, a ja odpoczywam w apartmanie bądź w knajpie na plaży :lol:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.07.2010 00:06

Serce w pasy napisał(a): Nienawidzę jechać jak tabor cygański.

Oj to ze mną byś jeżdzic nie mógł :lol: :lol: :lol:

Mam szczęście w takim razie bo mój mąż bez zmrużenia oka pakuje wszystko co przyszykuję... :lol: Sama się nieraz mu dziwię jak on to mieści w naszym bagażniku :wink:

Serce w pasy napisał(a):Przyjadę z pracy i powiem, ze jedziemy do Chorwacji :twisted: I mają 30minut na spakowanie :twisted:

8O Przecież Ty masz dwie kobiety... miej litośc :wink: :lol:
Ostatnio edytowano 22.07.2010 00:50 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 00:07

Serce w pasy napisał(a):Przyjadę z pracy i powiem, ze jedziemy do Chorwacji :twisted: I mają 30minut na spakowanie :twisted:

Jesteś okrutny:) :evil: :D
Dla mnie pakowanie i szykowanie do wyjazdu to przyjemność Wiadome ze nie ciągnę za sobą przyczepy Mam mniejszy bagażnik niz Ty zapewniam Cię a jest w nim jeszcze butla z gazem Więc też nie zabieram 10 walizek ale Skłamałabym gdybym stwierdziła , że nie zabieram łachów bo zabieram jakieś tam:) Nie zabieram krupów talerzy garnków jedzenia . Może nawet zdecyduje sie na ten bagażnik na dach z przyczyn technicznych jakieś te maty rurki piłki itd 20 dni w sumie to dużo a ja jestem wygodnicka trochu :oops: :oops: :oops: :oops: i jadę z dwójką dzieci które mają masę najpotrzebniejszych rzeczy:)
Ostatnio edytowano 22.07.2010 00:09 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 00:08

Serce w pasy napisał(a):

A ja nie wiem. To między innymi jest fajne w Chorwacji, że jedziesz, jedziesz i nadgle coś Ci się spodoba to się zatrzymujesz mówisz: dobra tu zostajemy i po 15minutach szukania już jesteś rozpakowana i dziewczyny są na plaży, a ja odpoczywam w apartmanie bądź w knajpie na plaży :lol:

ja mam wrazenie że tam jest za gorąco....;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 00:16

Joanka23 napisał(a):
Serce w pasy napisał(a): Nienawidzę jechać jak tabor cygański.

Oj to ze mną byś jeżdzic nie mógł :lol: :lol: :lol:

Mam szczęście w takim razie bo mój mąż bez zmróżenia oka pakuje wszystko co przyszykuję... :lol: Sama się nieraz mu dziwię jak on to mieści w naszym bagażniku :wink:

Mało tego, że nie zabrałbym tego co przyszykujesz, ale nie zabrałbym Ciebie.Wybór należałby do Cibie :wink:

Joanka23 napisał(a): 8O Przecież Ty masz dwie kobiety... miej litośc :wink: :lol:
Mam litość. Żona ma zabrać jak najmniej, żeby miała jak najmniej do rozpakowywania

Muliness napisał(a):

Jesteś okrutny:) :evil: :D
Dla mnie pakowanie i szykowanie do wyjazdu to przyjemność Wiadome ze nie ciągnę za sobą przyczepy Mam mniejszy bagażnik niz Ty zapewniam Cię a jest w nim jeszcze butla z gazem Więc też nie zabieram 10 walizek ale Skłamałabym gdybym stwierdziła , że nie zabieram łachów bo zabieram jakieś tam:) Nie zabieram krupów talerzy garnków jedzenia . Może nawet zdecyduje sie na ten bagażnik na dach z przyczyn technicznych jakieś te maty rurki piłki itd 20 dni w sumie to dużo a ja jestem wygodnicka trochu :oops: :oops: :oops: :oops: i jadę z dwójką dzieci które mają masę najpotrzebniejszych rzeczy:)

Dzieci mogą zabrać co chcą!
Księżniczka bierze mikroplecak Kubusia Puchatka i tam się wszystko mieści:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 00:19

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):

ja mam wrazenie że tam jest za gorąco....;)

Gorąco jest, ale wilgotność jest inna, a co za tym idzie odczuwalność ciepła jest inna. Ja w Polsce w te upały się ropuszczam, a tam jest mi w porządku.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 00:21

Serce w pasy napisał(a):Dzieci mogą zabrać co chcą!

To ja Cię zostawiam i jadę autokarem heheheh
Twoja ksieżniczka jest malutka moja jest większa o siostrzenicy nie wspomnę . dziewczyny nakręcają sie wzajemnie i trzeba hamować ich zapotrzebowanie ;)
I nadal twierdzę , że jesteś okrutny :D :D
Masz cierpliwa i dobra żonę bo ja bym spakowała siebie i dziecko a Ty byś pojechał tak jak stoisz;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.07.2010 00:23

Serce w pasy napisał(a):
Gorąco jest, ale wilgotność jest inna, a co za tym idzie odczuwalność ciepła jest inna. Ja w Polsce w te upały się ropuszczam, a tam jest mi w porządku.

Uff to mnie pocieszyłeś bo upały znosimy podobnie :) z tego co czytałam
Jak dałeś radę to może i ja dam;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 00:24

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Dzieci mogą zabrać co chcą!

To ja Cię zostawiam i jadę autokarem heheheh
Twoja ksieżniczka jest malutka moja jest większa o siostrzenicy nie wspomnę . dziewczyny nakręcają sie wzajemnie i trzeba hamować ich zapotrzebowanie ;)
I nadal twierdzę , że jesteś okrutny :D :D
Masz cierpliwa i dobra żonę bo ja bym spakowała siebie i dziecko a Ty byś pojechał tak jak stoisz;)

Twój wybór :D Jechałabyś autokarem, bądź stopem, ja z dziećmi jechalibyśmy na luzie, wygodnie i z klimą
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.07.2010 00:25

Serce w pasy napisał(a):Mało tego, że nie zabrałbym tego co przyszykujesz, ale nie zabrałbym Ciebie.Wybór należałby do Cibie :wink:

:lol:
A widzisz może w tym tkwi tajemnica dlaczego mój tak się nie buntuje przy pakowaniu - akurat tan szantażyk to dla mnie smiechu wart, bo ze znalezieniem chętnego, żeby mnie odwieźć nigdy kłopotu nie miałam :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 725
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone