Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.07.2010 22:46

A ja też wolę, zamiast pięć razy wydać 40 -50 i żeby mi nogi ... jechały,
wydać raz a na dobre.

Z serem tak było.

Żeby wyprodukować kilogram sera, trzeba zużyć mleka za 16 złotych.

To jak coś kosztuje 13?

W Stanach, to się nazywa "upychanie nadwyżek w ludności",
a ja i tak, jak rzuciłem palenie, mam kłopoty z nadwyżkami. :evil:

A do samochodu klocki hamulcowe to jakie byś wolała? Jednorazówki?
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.07.2010 22:50

porównanie do części zamiennych w aucie to jak dla mnie kepski pomysł, bo ja jeżdżę a resztą mąż się zajmuje :lol: zupełnie się na tym nie znam :lol:

a tak poza tym to nie wyobrażam sobie latac 3 lata w tych samych butach, przecież to z mody wychodzi 8O :lol:
Ostatnio edytowano 21.07.2010 22:54 przez Joanka23, łącznie edytowano 2 razy
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.07.2010 22:51

Joanka23 napisał(a):porównanie do części zamiennych w aucie to jak dla mnie kepski pomysł, bo ja jeżdżę a resztą mąż się zajmuje :lol: zupełnie się na tym nie znam :lol:

To inaczej, wolałabyś drożej ze skrzydełkami, czy zwykłą watę? :lol:

Przez was tak się zdenerwowałem, że, chyba, ostatnią Travaricę, otworzyłem ...

Ide spać ...

Dobranoc ...

PS ja jestem abnegatem.
Ja chodzę, czym małżonkę do rozpaczy doprowadzam, w rzeczach sprzed ... lat.

Najgorzej, że Kaska ma to po mnie i tez nie pozwala wyrzucać swoich rzeczy.

Żebyście widzieli/widziały, jaka afera była, jak jej wyrzuciliśmy Domek Królika Piotrusia sprzed 15 lat :D
Ostatnio edytowano 21.07.2010 22:58 przez weldon, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.07.2010 22:56

:lol:
są jeszcze inne wyjścia :wink:

dobra, dobra... nie gadam z Wami burżuje :wink: :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.07.2010 22:59

Dobra, dobra ... co z tym stadionem jeszcze mi powiedzcie, bo się strasznie migacie?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2010 23:02

weldon napisał(a):Dobra, dobra ... co z tym stadionem jeszcze mi powiedzcie, bo się strasznie migacie?

A co chcesz wiedzieć.

Aśka to nie burżujstwo a oszczędność :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2010 23:06

weldon napisał(a):Najgorzej, że Kaska ma to po mnie i tez nie pozwala wyrzucać swoich rzeczy.

Żebyście widzieli/widziały, jaka afera była, jak jej wyrzuciliśmy Domek Królika Piotrusia sprzed 15 lat :D

Mój Ojciec jest taki sam, ale na szczęście ja po nim tego nie odziedziczyłem, że wszystko się przyda. :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 23:24

Joanka23 napisał(a)::lol:
są jeszcze inne wyjścia :wink:

dobra, dobra... nie gadam z Wami burżuje :wink: :lol:

heheh ee tam burżuje Normalnie tak po cichu ale sie zgodzę w niektórych sprawach hyhy
Jesteśmy zalani produktami z głębokich Chin z całym szacunkiem dla tego narodu i miłych ludzi;) Częsć produktów jakie oferują to jednorazówki a najgorzej wyglądają niestety buty :)
Kwestia podejścia albo kupujesz buty w których będziesz hasać kilka sezonów albo kupujesz kilka par butów z Chinolandii
Moga byc najpiękniejsze i wszystko można o nich napisać ale napewno nie to ze są trwałe poza Markowymi gdzie produkcja troche inaczej wygląda;)
Mój tata kupował kuszulki po 5 zł Po pierwszym praniu to albo robiły się namioty albo pasowały na Martę albo traciły kolor Przerzucił sie na Polskich producentów i wreszcie nie ma powywlekanych ściągaczy;)
To samo szalał z butami ma chore nogi wiec poradziłam kup drozsze inaczej wyprodukowane z innych materjałów Załapał jak kupił sobie orginalne jakieś tam buciory i zasuwa w nich i zachwala . Cena niestety równa sie jakości
Wyjątek stanowi płeć piękna bo Panie kupują buty do torebek i zgodzę sie ze trzebaby było obrabować bank żeby do każdej kiecki mieć buty za 300 zł;) ale do koszulek spodni nikt mnie nie przekona bo porównania nie ma niestety;( Ja przywiązuje ogromną uwagę do bawełny i zabijcie mnie ale na oko ja rozróżniam;) jak jest z przeswitami i mechata to nie kupie;)

Naszczęście na allegro jest wielu polskich producentów i ja sobie chwalę może ciut drożej ale wolę mieć 5 fajnych niz 30 z prześwitami;)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.07.2010 23:35

a co do kupowania i promowania polskich marek to się z Tobą zgodzę i to nie tylko w odniesieniu do ciuchów...

...a miałam się pytac tak z innej beczki, doszedł Ci już ten kubko - zaparzacz? - trafiony zakup? ... przypadkiem nie chiński Ci się trafił :wink: bo opakowanie takie dla nich typowe było :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 23:39

Doszedł i powiem ci że Naprawde fajny żałowałam , że nie kupiłam 2 dla mojej babci na ziółka i inne specyfiki
Made in England sie trafił :) a tak powaznie to znalam tą firmę i szukałam właśnie jej. Dostałam na.... urodziny;) Piękną filizankę tej marki.
Moze babcia z Cro okaze sie pijaca krupnik a nie ziółka:)

aa właśnie tej wódy jeszcze nie kupiłam:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2010 23:40

A nie wiecie przypadkiem, kto ustala program TV telewizji naziemnej(chętnie bym mu coś zrobił) na tarasie mam tylko taką i już sobie żyły podcinam z nudów!

Zwracam honor Ekstradycja leci na jedynce!
Ostatnio edytowano 21.07.2010 23:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 23:41

Ja wogóle jestem w proszku kompletnie nie mogę się zebrać Ciągle gdzieś latam Zrobiłam listę i głęboko schowałam Miałam przejrzeć szafę popatrzeć co tam skrywa ale to jeszcze duzo czasu 9 dni ...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 23:42

Serce w pasy napisał(a):A nie wiecie przypadkiem, kto ustala program TV telewizji naziemnej(chętnie bym mu coś zrobił) na tarasie mam tylko taką i już sobie żyły podcinam z nudów!
Zwracam honor Ekstradycja leci na jedynce!

Nie oglądam wogóle telewizji oprócz w Boze Narodzenie Kevina poważnie:) Telewizja mnie nudzi masz racje nie oglądaj pogadamy;)

sory wieczór wyborczy oglądałam ostatnio i chyba tylko to w tym roku;)
Piratów z Karaibow słucham na dvd jak mi się nudzą odpalam Pottera jak mi sie znudzi to cos innego :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2010 23:47

Muliness napisał(a):Nie oglądam wogóle telewizji oprócz w Boze Narodzenie Kevina poważnie:) Telewizja mnie nudzi masz racje nie oglądaj pogadamy;)

Prócz meczów i TVN24, też nie odlądam! Zastanawiam się po co ja to wszystko opłacam? I tak na lato wyłączyłem większość kanałów z Cyfry+, i eNki.

Co do pakowania, to i tak większość się nie przyda :D

Weź cokolwiek dla dziecka i tyle
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.07.2010 23:52

To fajnie, że kubek trafiony :D ... ale poważenie będziesz brała do babci tą wódkę? :lol: ... może jednak herbaty jakieś dokup :lol:

Ola daj jeszcze przed wyjazdem znac jakie te maty jak Ci przyjdą...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 724
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone