napisał(a) Muliness » 21.07.2010 23:24
Joanka23 napisał(a)::lol:
są jeszcze inne wyjścia
dobra, dobra... nie gadam z Wami burżuje
heheh ee tam burżuje Normalnie tak po cichu ale sie zgodzę w niektórych sprawach hyhy
Jesteśmy zalani produktami z głębokich Chin z całym szacunkiem dla tego narodu i miłych ludzi;) Częsć produktów jakie oferują to jednorazówki a najgorzej wyglądają niestety buty
Kwestia podejścia albo kupujesz buty w których będziesz hasać kilka sezonów albo kupujesz kilka par butów z Chinolandii
Moga byc najpiękniejsze i wszystko można o nich napisać ale napewno nie to ze są trwałe poza Markowymi gdzie produkcja troche inaczej wygląda;)
Mój tata kupował kuszulki po 5 zł Po pierwszym praniu to albo robiły się namioty albo pasowały na Martę albo traciły kolor Przerzucił sie na Polskich producentów i wreszcie nie ma powywlekanych ściągaczy;)
To samo szalał z butami ma chore nogi wiec poradziłam kup drozsze inaczej wyprodukowane z innych materjałów Załapał jak kupił sobie orginalne jakieś tam buciory i zasuwa w nich i zachwala . Cena niestety równa sie jakości
Wyjątek stanowi płeć piękna bo Panie kupują buty do torebek i zgodzę sie ze trzebaby było obrabować bank żeby do każdej kiecki mieć buty za 300 zł;) ale do koszulek spodni nikt mnie nie przekona bo porównania nie ma niestety;( Ja przywiązuje ogromną uwagę do bawełny i zabijcie mnie ale na oko ja rozróżniam;) jak jest z przeswitami i mechata to nie kupie;)
Naszczęście na allegro jest wielu polskich producentów i ja sobie chwalę może ciut drożej ale wolę mieć 5 fajnych niz 30 z prześwitami;)