Cześć Wioluś;)
Bo włąśnie wróciłam z pleneru hehehehhe Wymęczyłam ich do granic możliwosći ale mam w sianie zbożu wykąpali sie Był czad jakoś miałam dzień;) Idę bo naprawde zamkną Zaraz wracam
Muliness napisał(a):Cześć Wioluś;)
Bo włąśnie wróciłam z pleneru hehehehhe Wymęczyłam ich do granic możliwosći ale mam w sianie zbożu wykąpali sie Był czad jakoś miałam dzień;) Idę bo naprawde zamkną Zaraz wracam
hajduczek napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Joanka23 napisał(a):A klimatyzację ma chociaż? Nie wiem jak tam u Was z pogodą ale u nas duchota straszna...
Tak. Klimę, codziennie nowa pościel, rano boy hotelowy przynosi świeżutki sok z pomarańczy i bagietki oraz szynkę parmeńksą, a do tego kawior i truskaweczki, przywożoną codziennie prywatnym odrzutowcem z francji.
Aśka zmień dealera albo bierz połowę
.
.......Cześć Damian .....jakby tak było w szpitalach to na urlop tylko do szpitala
hajduczek napisał(a):a ja przed chwilą pogadałam telefonicznie z Adamem z forum....i bardzo dużo sie dowiedziałam o moim biurze podróży....o ich kwaterach.....podróży ,autokarach......po raz kolejny forum okazało się pomocne
hajduczek napisał(a):a ja przed chwilą pogadałam telefonicznie z Adamem z forum....i bardzo dużo sie dowiedziałam o moim biurze podróży....o ich kwaterach.....podróży ,autokarach......po raz kolejny forum okazało się pomocne
Serce w pasy napisał(a):
Pioterk czy możesz dawać linka jak coś działasz w barze bo nie wiem dlacego cały czas mi nie schodzą przypomnienia.
Dramat jakiś. Czy ktoś może to naprawić?
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):a ja przed chwilą pogadałam telefonicznie z Adamem z forum....i bardzo dużo sie dowiedziałam o moim biurze podróży....o ich kwaterach.....podróży ,autokarach......po raz kolejny forum okazało się pomocne
A rzeczywistość i tak pokaże swoje ...
Ale chociaż pozytywy się dowiedziałaś?
Joanka23 napisał(a):hajduczek napisał(a):właśnie nie tylko pozytywy...ale pare podpowiedzi
O! a co jest nie tak?
Serce w pasy napisał(a):O cholera karne.
Komu kurka jajko zniesie
Kolejorz, kolejorz
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko