Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 21:19

Cześć Wioluś;)
Bo włąśnie wróciłam z pleneru hehehehhe Wymęczyłam ich do granic możliwosći ale mam w sianie zbożu wykąpali sie Był czad jakoś miałam dzień;) Idę bo naprawde zamkną Zaraz wracam :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.07.2010 21:21

Dziewczyny, chcecie sobie strzelić Focha?

Do baru wstawiłem. I Heńka dla chłopaków.

Zauważyłem pewne pozytywy spożywania ...

Obrazek

Chociaż ... negatywy tez są

Obrazek
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 21.07.2010 21:21

Muliness napisał(a):Cześć Wioluś;)
Bo włąśnie wróciłam z pleneru hehehehhe Wymęczyłam ich do granic możliwosći ale mam w sianie zbożu wykąpali sie Był czad jakoś miałam dzień;) Idę bo naprawde zamkną Zaraz wracam :D

żartuję :wink: ....sama byłam przed chwilą w nocnym :oops: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2010 21:21

hajduczek napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
Joanka23 napisał(a):A klimatyzację ma chociaż? Nie wiem jak tam u Was z pogodą ale u nas duchota straszna...

Tak. Klimę, codziennie nowa pościel, rano boy hotelowy przynosi świeżutki sok z pomarańczy i bagietki oraz szynkę parmeńksą, a do tego kawior i truskaweczki, przywożoną codziennie prywatnym odrzutowcem z francji.

Aśka zmień dealera albo bierz połowę

.

:lol: :lol: :lol: .......Cześć Damian :wink: .....jakby tak było w szpitalach to na urlop tylko do szpitala :wink: :lol:

Cześć Violka. Toż piszę, że Aśka przedawkowała :D

Pioterk czy możesz dawać linka jak coś działasz w barze bo nie wiem dlacego cały czas mi nie schodzą przypomnienia.
Dramat jakiś. Czy ktoś może to naprawić?
Ostatnio edytowano 21.07.2010 21:26 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 21.07.2010 21:26

a ja przed chwilą pogadałam telefonicznie z Adamem z forum....i bardzo dużo sie dowiedziałam o moim biurze podróży....o ich kwaterach.....podróży ,autokarach......po raz kolejny forum okazało się pomocne :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2010 21:27

hajduczek napisał(a):a ja przed chwilą pogadałam telefonicznie z Adamem z forum....i bardzo dużo sie dowiedziałam o moim biurze podróży....o ich kwaterach.....podróży ,autokarach......po raz kolejny forum okazało się pomocne :D

Chyba po to przede wszystkim jest to forum :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.07.2010 21:29

hajduczek napisał(a):a ja przed chwilą pogadałam telefonicznie z Adamem z forum....i bardzo dużo sie dowiedziałam o moim biurze podróży....o ich kwaterach.....podróży ,autokarach......po raz kolejny forum okazało się pomocne :D

A rzeczywistość i tak pokaże swoje ... :devil:

Ale chociaż pozytywy się dowiedziałaś?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 21.07.2010 21:30

Serce w pasy napisał(a):
Pioterk czy możesz dawać linka jak coś działasz w barze bo nie wiem dlacego cały czas mi nie schodzą przypomnienia.
Dramat jakiś. Czy ktoś może to naprawić?

z tego co wiem to wystarczy ,że jednego powiadomienia z danego tematu nie otworzysz....to następne nie przychodzą.....u mnie tak chyba jest......kliknij znów w "powiadamiaj mnie......"....na samym dole tematu.....a może coś w profilu masz nagrzebane :?:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 21.07.2010 21:31

weldon napisał(a):

A rzeczywistość i tak pokaże swoje ... :devil:

Ale chociaż pozytywy się dowiedziałaś?

właśnie nie tylko pozytywy...ale pare podpowiedzi :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.07.2010 21:35

U mnie na odwrót - w kółko klikam, żeby mnie nie powiadamiało a i tak cały czas mi skrzynkę zaśmieca :lol:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 21.07.2010 21:36

hajduczek napisał(a):właśnie nie tylko pozytywy...ale pare podpowiedzi :D

O! a co jest nie tak?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2010 21:41

O cholera karne.
Komu kurka jajko zniesie
Kolejorz, kolejorz
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 21.07.2010 21:42

Joanka23 napisał(a):
hajduczek napisał(a):właśnie nie tylko pozytywy...ale pare podpowiedzi :D

O! a co jest nie tak?

a nie nic takiego.....a to ,ze zaklepać sobie kwatery na tej , a nie na tamtej....a to jeśc po drodze tu,a nie tam...takie tam różne :D

no to ja grzecznie mówię Dobranoc....bo rano jak zoombi chodzę :wink:
Pa :papa:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.07.2010 21:46

Serce w pasy napisał(a):O cholera karne.
Komu kurka jajko zniesie
Kolejorz, kolejorz

Jakie karne? 8O

Zamówiłem tego Mazana. Będę cie odpytywał. :twisted:

A, w ogóle, to gdzie jest stadion Cracovii, w stosunku do ulicy tej siostry czy jak jej tam?

Daleko?

Pa Viola ...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 21.07.2010 21:49

ale jest gorąco
Miły spacerek ale pies najwyraźniej był śpiący bo biegiem musiałam lecieć za nią do domu;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 721
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone