Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 19.07.2010 16:33

Muliness napisał(a):Dzień Dobry;)

Wiola spapugowałam z Ciebie i kupiłam te maty na próbę echh no jakos nie wyobrazam sobie wbic w kamory parasol chyba że jakis odwiert;)
a mnie na samą myśl już jest gorąco :D

Cześć :D no i fajnie :D mam nadzieję ,że się nam sprawdzą......ja nawet nie mam opcji zabrania takiego parasola :lol: więc jakoś trza sobie radzić :wink:
Joanka23 napisał(a):Dzień dobry,

Wiola - dzięki za linka - spodobało mi się, bo się fajnie pakuje ale jeszcze chwilkę się wstrzymam aż dojdzie do Ciebie :wink: i daj znać ja to na żywo oceniasz :D

no to będziesz miała sprawozdanie z dwóch źródeł ,bo Olka też kupiła :D

Muliness napisał(a): Zaraz jadę po torbę termiczną Wiola wypatrzyła w Biedronce :D :D :D

Ola torby od czwartku :D powstrzymaj konie waćpanna :lol:

Cześć dziewczyny :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 19.07.2010 16:33

Joanka23 napisał(a):
A to mi umknęło :lol: ...

Jaką torbę?... podpowiecie troszkę? :wink:

http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta_tygodnia/
Ostatnio edytowano 19.07.2010 16:35 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 19.07.2010 16:35

Jolanda napisał(a):
Joasia źle mnie zrozumiałaś :? bo mąż dzisiaj miał gips założony :roll: a w sobote sobie złamał ... :wink:

A to jen palec :!: Faktycznie... ale to długo z tym gipsem zwlekali :?

uuuu jak mąż to gorsza sprawa... już Ci współczuję... :wink: /z dziećmi to jakoś prościej takie atrakcje przechodzą :lol: /
Ostatnio edytowano 19.07.2010 16:36 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.07.2010 16:35

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja się tu psychicznie nastawiłam na zakupy;)
dla Joasi torba
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.07.2010 16:37

Joanka23 napisał(a):A to jen palec :!: Faktycznie... ale to długo z tym gipsem zwlekali :?

uuuu jak mąż to gorsza sprawa... już Ci współczuję... :wink: /z dziećmi to jakoś prościej takie atrakcje przechodzą :lol: /

To woła o pomstę do nieba żeby człowieka męczyć cały weekend Zaproponowali patyczek to jest jakaś załamka niech sobie wsadzą w nos .
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 19.07.2010 16:41

Dzięki dziewczyny tym razem za torbę:D

Ale kurczę pewnie będziecie się ze mnie śmiały :wink: , ale ona nie za mała Wam się wydaje?...
Ostatnio edytowano 19.07.2010 16:49 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 19.07.2010 16:46

Cześc dziewczyny :D
dlatego napisałam że............ kocham służbe zdrowia :lol: bardzooooooooo;)

mam podobną torbe :D przydatna jest i pakowna , ostatnio czajniczek sobie kupiłam do samochodu :D bo stary się zestarzał ... :? i na emeryture go wysłałam ...

:wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.07.2010 16:48

Joanka23 napisał(a):Dzięki dziewczyny tym razem za torbę:D

Ale kurczę pewnie będziecie się ze mnie śmiały :wink: , ale ona nie za mała Wam się wydaję?...

ee nie no ile jesteś w stanie donieść na tą plażę Nie dasz rady zakładamy że zabierasz ręczniki , maty, coś dmuchanego, aparat , kremy swoją torbę Myślę ze na pierwszy rzut napoje w torbie wystarczą a potem dokupisz coś i znów schowasz innej rady nie ma W podrózy troche lepiej bo częsć do torby a czesć w samochodzie . Co szykujecie na drogę Moja rodzina oczywiście schabowe;) Po ostatnim urlopie nie jadłam kotletów ze 2 miechy heheheh i ogórki małosolne i schabowe i tak w kółko hahahhah
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.07.2010 16:50

Jolanda napisał(a):
mam podobną torbe :D przydatna jest i pakowna , ostatnio czajniczek sobie kupiłam do samochodu :D bo stary się zestarzał ... :? i na emeryture go wysłałam ...
:wink:

UUU kochana jaki czajniczek i ja nic o nim nie wiem;)
Czajnik a co za tym idzie herbata to poważna sprawa heheh i kolejny raz zajrzę na allegro hehehhe
znalazłam
Ostatnio edytowano 19.07.2010 16:56 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 19.07.2010 16:55

Czajnik do samochodu... czego to się jeszcze nie dowiem przed tym wyjazdem... :lol:

Z tym jedzeniem na drogę... to sama jeszcze nie wiem... na Węgrzech dobre jedzenie mają to warto by się zatrzymać... zastanawiam się czy zwyczajnie kanapek nie zrobię i w ostatnim KFC w Polsce kubełka kurczaków nie kupię :wink: a obiad to i tak na Chorwacji już zjemy... Poważnie myślicie, że warto brać z domu?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.07.2010 16:59

Joanka23 napisał(a):Czajnik do samochodu... czego to się jeszcze nie dowiem przed tym wyjazdem... :lol:

Z tym jedzeniem na drogę... to sama jeszcze nie wiem... na Węgrzech dobre jedzenie mają to warto by się zatrzymać... zastanawiam się czy zwyczajnie kanapek nie zrobię i w ostatnim KFC w Polsce kubełka kurczaków nie kupię :wink: a obiad to i tak na Chorwacji już zjemy... Poważnie myślicie, że warto brać z domu?

Joasia wsiadam trzaskam drzwiami a za pierwszym zakrętem jem:) Nie umiem tego wytłumaczyc ale w podróży mogę jesć jak małpa kit hahahha
Nie przejade 1300km bez jedzenia hehehe stawanie owszem bo herbata musi byc ale nie ma takiej opcji ja muszę zabrać i te schabowe;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.07.2010 17:00

Jola ile ta woda się gotuje tak mniejwięcej bo widzę że 12 V?
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 19.07.2010 17:06

Olka, działasz jak błyskawica :D no herbatka ,kawka ...
a co do jedenia to dziwnym trafem ale i ja lubie podjadac.... :wink:
Asia :D z tym KFC to dobry pomysł ...
zabieram ze soba jakąś suchą kiełbase,schabowszczaki obowiązkowo,a reszte to na miejscu kupuję :D z przyczepką nie jadę... :D

Oluś, tak z 20 minut musisz liczyc .... :roll:
ale jak go przed postojem nastawisz :wink: ,to się herbatki napijesz :D
Ostatnio edytowano 19.07.2010 17:14 przez Jolanda, łącznie edytowano 2 razy
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 19.07.2010 17:07

A termos już nie wystarczy? :lol: ... musi być czajnik na drogę?... co za czasy :lol:

Tej torbie to się już z bliska muszę przypatrzyć... bo jakoś mi się mała jednak wydaje :lol: ... ale może faktycznie pakowna... zobaczymy na żywo w czwartek :wink: to Wam powiem czy też nabyłam :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.07.2010 17:14

Joanka23 napisał(a):A termos już nie wystarczy? :lol: ... musi być czajnik na drogę?... co za czasy :lol:
:

Termos to 4 szklanki:) i do tej pory jeździłam z nim . Starczało mi do Węgier w bólach :)Bo musiałam się dzielic Gdyby ta woda w czajniku gotowała się sprawnie to jestem za przetestowaniem;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 708
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone