Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.07.2010 18:42

Joanka23 napisał(a):
weldon napisał(a):Zabawa przednia była.
Obwarzanki nam Krakusy przywieźli i miód i sól z Wieliczki...

Bo my mniej wybredni jesteśmy i darowanemu w zęby nie zaglądamy. :D

Poza tym, ta pani

Obrazek

powiedział, że jak będę źle o was pisał, to tak skończę

Obrazek
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 18.07.2010 18:53

Serce w pasy napisał(a):To otwieraj browca i opowiadaj jak wesele?

o ja! poszło takie oberwanie chmury i musiałam polecieć na deszcz, ale się schłodziłam :lol: lepsze niż browar :lol:

A co do wesela... klimy nie było :lol: przypomnij sobie jak było u nas wczoraj, wybobrażasz to sobie? :lol:

Ale mimo to będzie to wesele, które na pewno nie zatrze się w pamięci... w ramach podziękowań dla rodziców na wałach wiślanych młodzi puścili takie lampiony (pierwszy raz to widziałam, duże z papieru - działanie na zasadzie balonu) jako światełko do nieba dla rodziców Pani Młodej, którzy już tej chwili nie doczekali... wzruszające to było...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.07.2010 18:58

Dobry wieczór...sucho, grzybów nadal brak :(
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 18.07.2010 18:58

weldon napisał(a):Bo my mniej wybredni jesteśmy i darowanemu w zęby nie zaglądamy. :D

Sugerujesz, że my rozwydrzeni 8O ... nie wydaje mi się... :lol:

weldon napisał(a):Poza tym, ta pani
powiedziała, że jak będę źle o was pisał, to tak skończę

To wiele tłumaczy... :lol:

... byłam pewna, że suchej nitki na nas nie zostawisz :wink: ... nie ma to jak wysłać do Warszawki właściwą Krakowiankę :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.07.2010 19:01

Joanka23 napisał(a):A co do wesela... klimy nie było :lol: przypomnij sobie jak było u nas wczoraj, wybobrażasz to sobie? :lol:

Noo dramat był, my siedzieliśmy na tarasie bez koszulek i polewaliśmy się wodą z węża. Nie wyobrażam sobie wesela w taką duchotę.

Joanka23 napisał(a): w ramach podziękowań dla rodziców na wałach wiślanych młodzi puścili takie lampiony (pierwszy raz to widziałam, duże z papieru - działanie na zasadzie balonu) jako światełko do nieba dla rodziców Pani Młodej, którzy już tej chwili nie doczekali... wzruszające to było...

Nie lubię takich, akcji

Jacek S napisał(a):Dobry wieczór...sucho, grzybów nadal brak :(

Cześć Jacek. U Nas leje jak z cebra, może jutro się pojawią :D

Dobra, czas otworzyć browca, za ten palec :wink:
Ostatnio edytowano 18.07.2010 19:05 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.07.2010 19:05

Jacek S napisał(a):Dobry wieczór...sucho, grzybów nadal brak :(

A nawet jeśli, to młodzi duchem ... :wink:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 18.07.2010 19:06

Serce w pasy napisał(a):Nie lubię takich, akcji

Mnie się podobało... naprawdę bardzo ładnie to wyglądało...

...nawet trochę adrenalinki było bo jeden taki płonący wylądował na drzewie :lol: ... na szczęście nic się nie stało :lol: (zważywszy, że długo nie padało to była szansa na naprawdę niezapomniane weselicho :lol: )
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.07.2010 19:09

Serce w pasy napisał(a):Dobra, czas otworzyć browca, za ten palec :wink:

Dość browarów...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.07.2010 19:20

Jak uważasz ja otwarłem

A znacie to

Spotyka się dwóch kumpli i jeden mówi:
Nie piję!
a drugi:
Nie pie.dol

No dobra namówiłeś mnie.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 18.07.2010 19:26

twister07 napisał(a):
Olka czy Ty wiesz jaką Ty masz bestie w domu?? Yorki to sadyści ;) moja piękna psinka wczoraj upolowała sobie 2 małe myszki - w ciągu 10 min i jak chciałam podejść i zobaczyć co ma to zaczęła je podrzucać i prawie żywcem zjadła, a dziś złapała jedną- tyle widziałam i też już jest po kolacji....

Zdolniacha
hyhy Uciekałaś ? bo ja leciałabym z wrzaskiem byle dalej :D
Moja piesia jest niezdolna do takich czynów mam obawy że dostałaby zawału ze strachu;)
ale co prawda to prawda Yorki podobno to szczurołapy :)Tylko moja jest wielkosci szczura to nie wiem kto kogo by łapał;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 18.07.2010 19:26

ostatnie temperatury i wiele wpisów tutaj przekonało mnie ,że w Cro bez parasola(na plaży) ani rusz ......hm...ale jak ja się właduję do autokary z tym parasolem :? .....no to kupiłam takie cos ....może coś pomoże ....no i lekkie i zajmuje malo miejsca

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.07.2010 19:31

hajduczek napisał(a):Obrazek

Dobre, moje dzicko ma takie nad wodę i sprawdza się, jak ma już dość to się chowa do tego i odpoczywa. Tylko nie wiem jak ty się do tego zmieścisz?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 18.07.2010 19:33

Oglądałam to na allegro ale nie mogłam się zdecydować;) Ten daszek jest chowany?:) :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.07.2010 19:34

Czapka ... daszek ... tylko gdzie się głowę wsadza?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 18.07.2010 19:36

Serce w pasy napisał(a):
hajduczek napisał(a):Obrazek

Dobre, moje dzicko ma takie nad wodę i sprawdza się, jak ma już dość to się chowa do tego i odpoczywa. Tylko nie wiem jak ty się do tego zmieścisz?

to jest dość duże bo 160x80....daszeh też będzie miał jakieś 80 cm.....jak dobrze ustawic to cień będzie dłuższy ......jak nie to na miejscu pomyślę o czymś innym
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 702
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone