Joanka23 napisał(a):hajduczek napisał(a):a kiedy tak ruszał nogą to wypadła niespodzianka....KUPA ....aż mnie cofnęło no takiego czegos jeszcze nie widziałam ....zresztą ekspedientka ,której to pokazałam tez za chwilę zamarła w lekkim szoku
sugerowałabym jednak zmienić typ facetów, na których zwracasz uwagę
hajduczek napisał(a):Jesu na śmierć zapomniałam Wam opowiedzieć co mnie dziś spotkało
weldon napisał(a):Joaśka, a ten twój nie będzie reklama handlowa?
Joanka23 napisał(a):weldon napisał(a):Joaśka, a ten twój nie będzie reklama handlowa?
a jak coś z tych wybiorę to nie będzie?
Damian Ty się znasz, która fajna...
ANITA:) napisał(a):jak myślicie czy mogę mieć problem jeśli na obiad zjadłam testowaną na wyjazd fasolkę po bretońsku z kupnego słoiczka a teraz własnie odstawiłam pustą juz michę po czeresniach. uff chyba wybuchnę
ANITA:) napisał(a):jak myślicie czy mogę mieć problem jeśli na obiad zjadłam testowaną na wyjazd fasolkę po bretońsku z kupnego słoiczka a teraz własnie odstawiłam pustą juz michę po czeresniach. uff chyba wybuchnę
Serce w pasy napisał(a):ANITA:) napisał(a):jak myślicie czy mogę mieć problem jeśli na obiad zjadłam testowaną na wyjazd fasolkę po bretońsku z kupnego słoiczka a teraz własnie odstawiłam pustą juz michę po czeresniach. uff chyba wybuchnę
Nieeeeeeee. Ale ja bym z Tobą dziś nie spał
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko