Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2010 16:38

weldon napisał(a):Damian, a chcesz, serce w pasy, bo gdzieś wygrzebałem takie

Obrazek

Tylko nie wiem, facetowi takie coś ... :wink:

Ochu.ałeś. I jeszcze mnie wyślij na jedną z tych parad jutro...................
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 16.07.2010 16:42

:D :D :D

A nie idziesz?
Myślałem, że się spotkamy ...?

Tylko, w której będziesz? 8O
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 16.07.2010 16:47

Serce w pasy napisał(a):Ochu.ałeś. I jeszcze mnie wyślij na jedną z tych parad jutro...................

No co się czepiasz serce w pasy to serce w pasy;)
malinabar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinabar » 16.07.2010 16:52

Witam Muliness wtracę się na chwilkę w sprawie ochrony włosów przed słońcem, polecam nabłyszczacz firmy Biosilk z jedwabiem, sprawdziłam na swoich włosach działa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2010 16:54

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Ochu.ałeś. I jeszcze mnie wyślij na jedną z tych parad jutro...................

No co się czepiasz serce w pasy to serce w pasy;)

cztery białe i trzy czerwone pasy
Ostatnio edytowano 16.07.2010 16:59 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 16.07.2010 16:58

malinabar napisał(a):Witam Muliness wtracę się na chwilkę w sprawie ochrony włosów przed słońcem, polecam nabłyszczacz firmy Biosilk z jedwabiem, sprawdziłam na swoich włosach działa.

aaa ślicznie dziękuję za poradę;) zaraz poszukam na allegro co to za mikstura Jeśli naprawdę działa to się skuszę;)
Pozdrawiam;) :D :D :D :D
malinabar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinabar » 16.07.2010 17:01

Lepiej sprawdź w aptece SuperPharm mają promocje i to duże w cenie 48 zeta masz nabłyszczacz w sprayu i odżywkę do włosów, dokupisz z tej samej serii szampon i jesteś gotowa do Cro (przynajmniej w kwestii włosów)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 16.07.2010 17:06

Znalazłam i widzę , ze kupujących nie brakuje;) :D
szampon i odżywka

zestawik z jedwabiem

Przetestuję.... :D :D :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 16.07.2010 17:20

Serce w pasy napisał(a):

A co to ku.wa jest?

co Ty Damian :lol: wyobraźni użyj :wink: ...toż to chustka...opaska...bandamka.....takie cos w tym rodzaju.....żeby się od słońca ochronić :D

Obrazek

acha :wink: no i cześć Damianie
Ostatnio edytowano 16.07.2010 17:30 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 16.07.2010 17:22

Widać Damianek zwraca uwagę na Panie z grzywką:) :D :D :D :D :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 16.07.2010 17:30

weldon napisał(a):
W środku masz brzuch???? 8O 8O 8O

Obrazek
litości
Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):A co to ku.wa jest?

Cosik niezbędnego:) Mam taką ale białą

Olka no Bogu dzięki ....bo juz myślałam ,że znów cos wynalazłam dziwacznego :wink: ale skoro też masz to sie uspokoiłam :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 16.07.2010 17:39

No mam... za pięknie to nie wyglądam mam chyba jakiś defekt fabryczny hehehhehe
ale Beret .... kapelusz odpada :D :D :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 16.07.2010 17:42

Muliness napisał(a):No mam... za pięknie to nie wyglądam mam chyba jakiś defekt fabryczny hehehhehe
ale Beret .... kapelusz odpada :D :D :D

mam to samo :lol: w zimie tez chodze bez czapki.....ewentualnie kaptur od kurtki może być :wink: ale zmieniam temat ,bo mi się jeszcze bardziej goraco zrobiło
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 16.07.2010 17:45

Na temat temperatury to ja nie mogę gadać , wychodzę z siebie już mi jest wszystko obojętne byle by tak z 5 stopni mniej;)
Jak mój pies nie bawi sie piłką to oznacza sytuacje krytyczną;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 16.07.2010 17:48

ludzie....kojarzycie gdzie był temat ,w którym doczyta, gdzie w Makarskiej można" złapać internet".......gdzieś czytałam w zeszłym roku :? ......chciałabym może czasem tu zajrzeć z Cro :D (bo przecież 12 dni bez neta 8O a co ja tam za karę jadę :wink: :lol: )

Jesu 8O na śmierć zapomniałam Wam opowiedzieć co mnie dziś spotkało (mam dziwnie "ciekawe"przygody :wink: ).....byłam na zakupach w lidlu.....jakos mało ludzi było ....to sobie spokojnie krążę koło lodówek z jogurtami (chłodek :twisted: )na zamianę z przeglądaniem asortymenty lodów (mrozik :evil: oj długo wybierałam te lody :lol: prawie cała wlazłam do zamrażarki :wink: )

ale do rzeczy.....no i tak kątem oka widze faceta....niby normalny ...ok 45 lat....szerokie spodenki (w dalszej części wyjdzie po co szerokie :lol: )....zwykła koszulka......nie zwróciłabym uwagi ....ale tak jakoś dziwnie ruszał nogą 8O ...i bardzo szybkim krokiem poszedł do kasy......

a kiedy tak ruszał nogą to wypadła niespodzianka....KUPA 8O ....aż mnie cofnęło 8O no takiego czegos jeszcze nie widziałam :lol: :lol: ....zresztą ekspedientka ,której to pokazałam tez za chwilę zamarła w lekkim szoku :lol:
Ostatnio edytowano 16.07.2010 17:57 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 692
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone