Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 14.07.2010 22:00

twister07 napisał(a):nie w Wawie ;) jestem zameldowana w Siedlcach :P i na mój musiałabym czekać ale dla małego tymczasowy robią na miejscu ;) i baaardzo miła Panie powiedziała, że da się zrobić :) za co jej baardzo dziękuję :lol:

no to ja jej też dziekuje przekaż jej :) Nie mogłam patrzeć jak Ci smutno było na duszy to co znów pakowanie?:)) Ty to cały czas na walizkach

a nasz Janusz juz chyba na pierwzym noclegu. Mam nadzieję , że znalazł;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 14.07.2010 22:03

Jolanda napisał(a):Violka... 8O a Piotrek to niby skąd wie że się obciełaś..
:wink:

Fiu fiu hyhy :D :D :D Potajemnie gadulczą;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.07.2010 22:05

Osiemdziesiąt lat po ślubie, to już was zdążyłem poznać ...

Teraz z tymi papierami to jakoś łatwiej.

Kiedyś do mnie zadzwoniła Pani ze skarbowego, że mam błąd w VAT i żeby m poprawił.

I nie kłamała 8O 8O 8O

Najgorzej, że miła była, grzeczna. Człowiek kompletnie nie wie, jak się zachować.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 14.07.2010 22:11

hahaha ano a mnie w tamtym roku spóżnili się z paszportem o dzień i przez szanowny urząd Musiałam tłuc się 800km przez Rumunię a nie jak człowiek jechać przez Serbię autostradami;)
ale byłam wkurzona , że ho ho
Więc ciesze się Aga podwójnie bo ja akurat mam takie średnie doświadczenia
:roll: i jeszcze mi zdjeli linie papilarne hehehhe Prawie siłą bo ja jestem przeciw nie za heheh
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2010 22:27

Dobry na wieczór.

Księżniczka, zażyczyła sobie dziś, że chce uspypiać z tatą, więc się zaczęło. A że były dziś z mamą nad wodą to w drodze powrotnej usnęła i spała do 18tej, więc za cholery nie chciała usnąć o 21szej.

Więc miałem streszczenie wszystkich bajek, wszystkiego co działo się w przedszkolu od tygodnia(normalnie na pytanie co było w przedszkolu odpowiada: dobrze i sru, już jej nie ma) byle nie zasnąć:)

Oczywiście musiała też mi strścić co będzie jutro robić, że jedzie na konie zaraz po przedszkolu, w między czasie chciało jej się pić i sikać na przemian. I bóg wie co jeszcze. A na sam koniec już przez sen musiała powiedzieć Tatusiu i nawigacja nam się zepsuła i kocham Cię. I trwało to di 23ciej. Ciekaw jestem jak ona jutro wstanie do przedszkola.
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 14.07.2010 22:31

weldon napisał(a):
Osiemdziesiąt lat po ślubie, to już was zdążyłem poznać ...

8O az tyle...
:lool:
a kobiety to chyba tak do końca :wink:
same się nie znają ... :lol:

Hej Damian ..to masz szczęście :D że księżniczka ciebie nie uspała..
Ostatnio edytowano 14.07.2010 22:36 przez Jolanda, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2010 22:35

Violka jedzie sama do Cro(w sensie, że bez chłopa) to się robi na bóstwo.
I bardzo dobrze, może wyrwiesz jakiego Chorwata to przynjamniej apartmany będziesz miała za darmo w przyszłości :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 14.07.2010 22:41

Viola a będziesz nam wypuszczać te apartamenty ze zniżką ze 30 %? :D :D
Damian zuch z Ciebie tatuś hehehe taki medalowy:) Wiem , że przy 4 piciu i 5 siku miałeś dosć ale dałeś radę i to się chwali;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2010 22:48

Cierpliwość jest cnotą. :D

Aha i chciałem zareklamować nasze The Best of :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 14.07.2010 22:57

HYHY no o cnotliwosć to ja Cię nie podejrzewam ;)
ale póki masz siłe to korzystaj heheh mała szybko urośnie i niedługo będziesz prosił żeby poczytać bajeczki:)
Pamietam jak Marta kazała mi czytac w kółko bajkę o mamie kozie i siedmiu koźlątkach. Myślałam że popadne w histerie znała ją tak na pamięć , że nie mogłam zmienić ani jednego słowa jak jeden koziołek miał zielone gacie to takie musiał mieć nie czerwone, żółte itd
a teraz czyta sobie sama i poważniejszą literaturę Kubusia Puchatka Dzieci z" Bulerbyn" :D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2010 23:02

Muliness napisał(a):HYHY no o cnotliwosć to ja Cię nie podejrzewam ;)
ale póki masz siłe to korzystaj heheh mała szybko urośnie i niedługo będziesz prosił żeby poczytać bajeczki:)
Pamietam jak Marta kazała mi czytac w kółko bajkę o mamie kozie i siedmiu koźlątkach. Myślałam że popadne w histerie znała ją tak na pamięć , że nie mogłam zmienić ani jednego słowa jak jeden koziołek miał zielone gacie to takie musiał mieć nie czerwone, żółte itd
a teraz czyta sobie sama i poważniejszą literaturę Kubusia Puchatka Dzieci z" Bulerbyn" :D :D :D :D :D

Mieliśmy kiedyś taki etap, że ona czytała(mówiła z pamięci) swoje ksiązeczki, a nam z żoną kazała czytać inne. Wyglądało to dość komicznie, ponieważ na głos ja na głos i ona na głos i każdy gadał swoje. Gdy ja przerywałem, bo nie mogłem się skupić to ona też i ochrzaniała mnie dlaczego przestałem.Jaja były :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2010 23:04

Jolanda napisał(a):Hej Damian ..to masz szczęście :D że księżniczka ciebie nie uspała..

Cześć Jolka nie zauważyłem, że zmieniłaś posta :oops:

Jeszcze nie moja pora na sen :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 14.07.2010 23:09

Serce w pasy napisał(a):Cierpliwość jest cnotą. :D

Przy salcesonie z włoskami wymiękłam hahahhaha Patrzę to stary temat ale nie widzialam go wcześniej hehehehhehehh
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2010 23:18

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Cierpliwość jest cnotą. :D

Przy salcesonie z włoskami wymiękłam hahahhaha Patrzę to stary temat ale nie widzialam go wcześniej hehehehhehehh

Powstał wczoraj,albo dziś. Któryś z szeryfów pozbierał kilka naszych postów i je tam wkleił. I to jest ta awantura o to słówko "flądrowanie" czy jakoś tak :wink: Nawet nie chce mi się sprawdzać co to znaczy. Najciekawsze, że autorem jestem niby ja, a na pierwszej stronie jako autor widnieje Weldon :D
Ale to pewnie ma jakiś ukryty cel. Nieważne, ważne że zabawne. :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 14.07.2010 23:21

:D :D :D :D
Doznałam olśnienia :)
Cóz w szarej przytłaczajacej codzienności , żyjąc od jednego do drugiego wyjazdu do Cro . Nadszedł czas ukojenia , nasze ponure i grobowe dusze doznają ulgi . Stworzono wątek gdzie człowiek wreszcie może być doceniony , miejsce pisarstwa dla wybranych :D :D :D Pasiasty jestem wzruszona , że choć bezwiednie Ty przewodniczysz;) :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
znaczy szefostwo ma duze poczucie humoru i to sie chwali bo ogromne poczucie humoru mam i ja;)
Zresztą na gburoowatym forum nikt nie chciałby pisać a tutaj jest milusio;)... jaka tam awantura:) Salceson to jeden z lepszych wątków jakie tu czytałam;)
Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność ale daje więcej światła;)
Ostatnio edytowano 14.07.2010 23:39 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 682
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone