jorgus111 napisał(a):Nie żartuj... przecież Ty już nawet Jacka przegoniłeś w dziennej ilości napisanych postów
No i co z tego. Pisze mądre, dowcipne rzeczy, nie nabija sztucznie postów, Lepiej zwróć uwagę chamom, którzy obrażają innych.
jorgus111 napisał(a):Nie żartuj... przecież Ty już nawet Jacka przegoniłeś w dziennej ilości napisanych postów
Serce w pasy napisał(a):jorgus111 napisał(a):Nie żartuj... przecież Ty już nawet Jacka przegoniłeś w dziennej ilości napisanych postów
No i co z tego. Pisze mądre, dowcipne rzeczy, nie nabija sztucznie postów, Lepiej zwróć uwagę chamom, którzy obrażają innych.
Serce w pasy napisał(a):...Leszek to ta wczorajsza pseudoburza przyszła od Ciebie do mnie.(ale jebło, Jezuuuu)
Leszek Skupin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):...Leszek to ta wczorajsza pseudoburza przyszła od Ciebie do mnie.(ale jebło, Jezuuuu)
No, jak to była pseudoburza to ja nie wiem... jak wygląda normalna burza i chyba raczej wolę nie wiedzieć
Serce w pasy napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):...Leszek to ta wczorajsza pseudoburza przyszła od Ciebie do mnie.(ale jebło, Jezuuuu)
No, jak to była pseudoburza to ja nie wiem... jak wygląda normalna burza i chyba raczej wolę nie wiedzieć
Nie padało, nie było wiatru, a jedynie błyskało i grzmiało non stop(tak cicho), a dwa razy tak, że miałem cykora
weldon napisał(a):Hej!
(...)
Ghorgh, a ciebie to nosi ... Podlasie też piękne. Musze wrzucić kilka zdjęć kiedyś.
Szukałem tam swego czasu siedliska, żeby się przenieść.
Chociaż nad jaką wodą jesteś?
PS A licznik fajna rzecz - zawsze co okazja, to okazja
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko