hajduczek napisał(a):hm...a co on ma wspólnego z moim??
Z twoim wiatraczkiem? Dużo ...
Staram sięJoanka23 napisał(a):Jolanda napisał(a):Asia a ty tak nie uciekaj przedemną
Dzięki wiesz! szczera jesteś wiesz! tą Twoją Mariolkę oglądałam
hajduczek napisał(a):Joanka23 napisał(a):Nie wiem może ja już ciężko myślę... ale Joli chyba chodziło o to, że Wiola ma nowy wentylator taki jak Weldon na avatarku:wink: a może nie?
aaaaaa w zyciu bym nie zajarzyła
kto ma kosmate to ma...Serce w pasy napisał(a):Wy to zawsze macie kosmate mysli!
A Altanka dziękuję, stoi i daje miły chłodek dziś wogóle nie wyjechałem z domu. Kuchenkę żonie naprawiłem, znaczy się dwa palniki coś szwankowały. Dziecku też coś naprawiłem, albo kupiłem nowe nie pamietam. Teraz siedzę i marznę 26st musiałem koszulkę złaożyć
potrafisz ,potrafisz..ale co będziesz oszczędzał..... nowe lepszeweldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Kuchenkę żonie naprawiłem ...
Wychodzę na nieudacznika i że oszczędzać nie potrafię
Co Krakowianin, to Krakowianin ...
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Kuchenkę żonie naprawiłem ...
Wychodzę na nieudacznika i że oszczędzać nie potrafię
Jolanda napisał(a):to ty taki majster klepka jesteś ....
a księżniczce... co kupiłeś.. pochwal się ..
Serce w pasy napisał(a):
Niekiedy uda mi się coś nie zepsuć.
A księżniczce wymieniłem DVD, tyle że kupiłem na promocji pół roku temu i czekałem, aż obecne wyzionie ducha.No i dziś się doczekałem. Pilot nie wytrzymał kolejnego jebnięcia o podłogę.
Dziadek pewnie pilota naprawi, ale to w przyszłości. Będzie miała do drugiej babci
Jolanda napisał(a):zapobiegawczy jesteś ...
Jolanda napisał(a):a o czym ty myślałaś
bo ja o avatarku..wiatraczku
hajduczek napisał(a):Jolanda napisał(a):a o czym ty myślałaś
bo ja o avatarku..wiatraczku
no właśnie nie wiedziałam o czym myśleć myślałam ,że jakiś Piotrkowy avatarek mi umknął ale tak mi na myśl przyszło ,że może wstawił sobie tego białego psiaka z wystawy....i stąd podobieństwo z moim avatarkiem....
też nie miałam zadnych kosmatych myśli
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko