Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.07.2010 17:08

Joanka23 napisał(a):Pogoda bajeczna, nie? :D

o i jeszcze jedna mi się przypomniała w sam raz na dzisiaj:
Biegać, skakać, latać, pływać, w tańcu w ruchu wypoczywać... :wink:

Jak cholera hehehhehehhe :evil: :evil: :D :D :D :D :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.07.2010 17:17

:D

Ola a nie wiesz co tam u Joli, bo znowu Jej coś nie widzę?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.07.2010 17:25

a nie wiem bo wiesz ja mam weekendy wycięte z życiorysu :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.07.2010 17:29

no nic, może się odezwie...

Ale Ty to się ze słoneczka cieszyć powinnaś... co to za plenery w deszczu? 8O Są chętni na takie???
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.07.2010 18:11

Joanka23 napisał(a):no nic, może się odezwie...

Ale Ty to się ze słoneczka cieszyć powinnaś... co to za plenery w deszczu? 8O Są chętni na takie???

Słoneczko? Nie jest wskazane aż tak bardzo jak się wydaje :D :D
Teraz nie ma plenerów bo żaden facet ubrany w długą koszulę garnitur nie jest w stanie wytrzymać kilku godzin w szczerym słońcu;) w cieniu zresztą tez nie;) a te halki krynoliny też nie są przystosowane do tej temperatury;)
Do środy pracuję w komputerku a potem tylko minimalne sesje zdjęciowe późnym popołudniem wersja dla odważnych;)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.07.2010 18:38

Muliness napisał(a):Słoneczko? Nie jest wskazane aż tak bardzo jak się wydaje :D :D

Patrz! A wszyscy z reguły martwią się o pogodę w dniu ślubu :wink: Wychodzi na to, że niepotrzebnie :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.07.2010 18:50

Joanka23 napisał(a):
Muliness napisał(a):Słoneczko? Nie jest wskazane aż tak bardzo jak się wydaje :D :D

Patrz! A wszyscy z reguły martwią się o pogodę w dniu ślubu :wink: Wychodzi na to, że niepotrzebnie :D

Bardzo:) taka obsesja a nie ma nic gorszego jak upał w dniu ślubu;)
Wszyscy goście dogorywają po kątach łaża po tarasach ogródkach , jedzenie na stole zwija się w trąbkę heheh Do zdjęć to już wogóle nieporozumienei :D
Póki co jednak upały trwają i nie zanosi się na zmianę;)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.07.2010 18:55

No właśnie sobie przypomniałam, że jak siostra miała taką sesję w Ogrodzie Botanicznym to też niby tzw. pogody marzenie nie było a zdjęcia powychodziły kapitalne... także faktycznie coś w tym jest...

A jak tam przygotowania przed wyjazdem... wszystkie atrakcje już zaplanowane? :wink:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 12.07.2010 19:00

cześć dziewczyny :)a u mnie świeciło słońce i padał deszcz ;) później wrzucę fotki :P
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.07.2010 19:02

twister07 napisał(a):cześć dziewczyny :)a u mnie świeciło słońce i padał deszcz ;) później wrzucę fotki :P

O! to pewnie tęcza jakaś się szykuje... wrzucaj... :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.07.2010 19:07

Joanka23 napisał(a):... a zdjęcia powychodziły kapitalne... także faktycznie coś w tym jest...

A jak tam przygotowania przed wyjazdem... wszystkie atrakcje już zaplanowane? :wink:

No dokładnie równe światło to recepta na sukces i mniej męczarni:)

aaa co do wyjazdu ... teoretycznie wszystko kupione ale im dłużej myślę tym więcej potrzebne :D . Noclegi tranzytowe zarezerwowane Pozwiedzamy co się da :)
Kompletnie jednak jeszcze nie myślę Wcześniej sobie planowałam teraz pracuję potrójnie zarabiam na te wakacje echh:)a Ty jak gotowa?

Aga ześlij trochę deszczu i wrzucaj foty;)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 12.07.2010 19:19

tęczy niestety nie było, aż sama w to nie mogłam uwierzyć ;) ale dam wam ten deszcz :)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.07.2010 19:34

Muliness napisał(a):aaa co do wyjazdu ...
Kompletnie jednak jeszcze nie myślę...a Ty jak gotowa?

Ja... no co TY? Ja mam jeszcze miesiąc... :lol: najpierw dziecko mi musi ze wsi przyjechać a ja go będę musiała do ludzi upodobnić i dopiero mogę o wyjeździe myśleć... :wink:

twister07 napisał(a):...dam wam ten deszcz :)

A deszcz to dla Oli :D ... ja na niedobór deszczu w tym roku nie narzekam... natomiast o dziwo mam ciągły niedosyt słońca :wink:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 12.07.2010 19:37

kurcze to jak dla Oli to powinnam je wykadrować ;) a wrzuciłam takie prosto z karty :roll:

===========================================================

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 12.07.2010 19:56

No co Ty nawet tak nie pisz az tak to mi nie odbija :)Wykadrowane czy nie są świetne
To była ściana deszczu a ile ochłody:) Śliczne :D :D :D :D
Asiu Ty masz miesiac a ja 18 dni tez długo i też moje dziecko na wsi:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 668
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone