bonar napisał(a):będzie wielki krach
Czy edbo też to dotyczy
bonar napisał(a):będzie wielki krach
Janusz Bajcer napisał(a):Rysio napisał(a):A masz na uwadze to, że trzeba to będzie zwrócić, bo jak na razie to nie słyszałem o działającym perpetuum mobile
No to szykujcie się w Gierałtowicach na zwracanie tego co wyciągnęliście
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Rysio napisał(a):A masz na uwadze to, że trzeba to będzie zwrócić, bo jak na razie to nie słyszałem o działającym perpetuum mobile
No to szykujcie się w Gierałtowicach na zwracanie tego co wyciągnęliście
Jesteśmy gotowi od dnia złożenia wniosków - złożyła je za nas sp. z o.o., a wiesz jak to ze spółkami bywa
weldon napisał(a):Kevlar napisał(a):Bardzo przyjemny filmik.
Od razu cieplej na sercu.
Gwoli sprawiedliwości, to jest to odpowiedź na to, jak my powitaliśmy Chorwację:
Dobrodošli Hrvatska! Witamy Chorwację!
Mz, też miło
Kiepura napisał(a):weldon napisał(a):Kevlar napisał(a):Bardzo przyjemny filmik.
Gwoli sprawiedliwości, to jest to odpowiedź na to, jak my powitaliśmy Chorwację:
Mz, też miło
My
Jakie my ? Toż to rządowa propagandówka była. Wyjątkowo niesmaczna i budząca złe skojarzenia.
A odpowiedzieli studenci ze szkoły politruków z Zagrzebia wyposażeni za pieniądze UE.
Społeczeństw bym w to mieszał.
Kiepura napisał(a):weldon napisał(a):Kevlar napisał(a):Bardzo przyjemny filmik.
Mz, też miło
My
Jakie my ? Toż to rządowa propagandówka była. Wyjątkowo niesmaczna i budząca złe skojarzenia.
A odpowiedzieli studenci ze szkoły politruków z Zagrzebia wyposażeni za pieniądze UE.
Społeczeństw bym w to mieszał.
Rysio napisał(a):janniko napisał(a):słonko, ciepełko, szorty i zimne napoje...
Słyszałem też - sex, narkotyki i kasety video