Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dziękuję Wam wszystkim.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kasia_k
Podróżnik
Dziękuję Wam wszystkim.

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia_k » 04.08.2007 21:33

To forum to swoista Wyspa Skarbów na którą trafiłam przypadkiem. I właśnie dzięki Wam zapadła decyzja o wyjeździe do Chorwacji w tym roku. Przeglądam posty od kilku miesięcy i po prostu jestem zafascynowana i pełna podziwu dla Was wszystkich. To kawał dobrej roboty i wprost niezastąpiona pomoc przy planowaniu wakacji w Cro. Czytam relacje z podróży, przeglądam zdjęcia i czasami mam wrażenie, że już tam byłam :lol: :lol: Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła sama napisać swoją relację i wrzucić kilka fotek. Wyjazd już za 9 dni :!: Ale właśnie dzięki Wam wiem już gdzie chcę jechać, o czym nie zapomnieć, co chcę zobaczyć...... I przede wszystkim wiem, że będę do tych wakacji dobrze przygotowana :lool: Dlatego właśnie chcę Wam wszystkim bardzo podziękować i piszcie więcej bo cudownie się to wszystko czyta. Jeszcze nie byłam w Chorwacji, a już jestem w niej bezgranicznie zakochana. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i gorąco, chociaż za oknem jakoś tak jesiennie :wink: :papa:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 04.08.2007 22:06

kasia_k napisał(a): Wyjazd już za 9 dni :!:

Jaki wybór - gdzie ?????

Udanego wypoczynku :)))

http://www.olczyk.com/mirek/chorwacja/
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 04.08.2007 22:22

Izvolite!
kasia_k
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia_k » 05.08.2007 14:13

mirek109 napisał(a):

Jaki wybór - gdzie ?????

Zdjęcia są naprawdę piękne, Po obejrzeniu mam ochotę wsiadać w samochód i już jechać :lool: Wybór padł na półwysep Paljesac, miejscowość Trpanj. Chcemy tam spędzić dwa tygodnie, wyskoczyć do Dubrovnika, na wyspę Korcula i może gdzieś jeszcze. W drodze powrotnej mamy zamiar zobaczyć Jeziora Plitvickie. Myślę, że dwa dni wystarczą. :coool: No chyba,że ktoś poleci mi coś jeszcze? Jestem otwarta na propozycje :lol: :lol: :lol:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 20.08.2007 00:16

kasia_k napisał(a):
mirek109 napisał(a):

Jaki wybór - gdzie ?????

Zdjęcia są naprawdę piękne, Po obejrzeniu mam ochotę wsiadać w samochód i już jechać :lool: Wybór padł na półwysep Paljesac, miejscowość Trpanj. Chcemy tam spędzić dwa tygodnie, wyskoczyć do Dubrovnika, na wyspę Korcula i może gdzieś jeszcze. W drodze powrotnej mamy zamiar zobaczyć Jeziora Plitvickie. Myślę, że dwa dni wystarczą. :coool: No chyba,że ktoś poleci mi coś jeszcze? Jestem otwarta na propozycje :lol: :lol: :lol:

Polecem jeszcze Mostar , a jak planujesz trasę powrotną z noclegiem to jeszcze Wodospady na Krka.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dziękuję Wam wszystkim.
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone