Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dziecko pozostawione w samochodzie

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.07.2011 21:56

waldi-ia napisał(a):A w Polsce musieliby poczekać na karetkę , która obwiozła by ich po paru szpitalach , które odmówiły by przyjęcia i co dalej to wiemy . Ucz się NFOZ !!

Zbyt daleko idące uogólnienie :evil:
markasyt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) markasyt » 15.07.2011 22:06

Krystof napisał(a):NIE BĄDŹCIE TACY ZAROZUMIALI I KATEGORYCZNI, BO WAS TEŻ MOŻE SPOTKAĆ KIEDYŚ "PURYMOWY CUD", KARMA, PRZEZNACZENIE ...
I WÓWCZAS BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ KAŻDEGO WYPOWIEDZIANEGO SŁOWA, KTÓRE DO WAS WRÓCI.

W pełni się z tym zgadzam
Krystof napisał(a):ja tam kupiłem i wożę - jak piszesz, Weldon - dychę kosztuje, nic nie waży, czemu nie ;@)

Krystof napisał(a):i folię taką mam ...

... i takie uchylane szybki w aucie też mam ... :wink:

Krystof dużo przewiduje ale wie, że nie da się przewidzieć wszystkiego. Popełniamy błędy. Większość z nich uchodzi nam "na sucho". Czasem jednak coś się komuś nie uda i wtedy okazyje się, że ten ktoś komu się nie udało to debil. W przeciwieństwie do nas - nam sie udaje.

Nie pamiętam kto, ale ktoś kiedyś powiedział "nie sądźcie abyście nie byli sądzeni".

Widziałem niedawno skutki wypadku samochodowego. Trzeźwy dwudziestoparolatek jechał w terenie zabudowanym ok 90-100/h. Ktoś inny wymuszając pierwszeństwo nagle wyjechał z podwórza. Dwudziestoparolatek usiłował wyjeżdżającego ominąć, przybrał pobocze, nie opanował pojazdu, wjechał komuś na podwórze, zabił siedemnastolatkę. Debil - 90-100/h w zabudowanym?

My oczywiście nie jesteśmy debilami, nam się do tej pory udaje.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.07.2011 07:33

Dokładnie o tym samym pisałem na pierwszej stronie. Osądzamy bo nam się udaje...
PysiaPysio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PysiaPysio » 16.07.2011 08:06

Krystof napisał(a):Drogi PysiuPysiu, Ty mój Wafelku Miętowy! 8)
Czy sugerujesz, że mamy zatem do czynienia z mordercami?
Sprowadzacie bowiem postawę tych rodziców do jakiejś paranoicznej chęci zaszkodzenia swojemu dziecku, co na sto procent nie miało miejsca.

Drogi Kristofie mój Misiu Puszysty 8) prosiłem tylko abyś czytał ze zrozumieniem...
Gdzie ja "na Boga" pisałem że ci rodzice to mordercy??? śmieszyły mnie jedynie twoje "dziecinne" argumenty którymi próbowałeś ich bronić...
Powiem więcej NIE CZYTALEM TU ŻADNEJ WYPOWIEDZI zarzucajacej rodzicom
Krystof napisał(a):paranoicznej chęci zaszkodzenia swojemu dziecku
NIE KONFABULUJ WIĘC PROSZĘ CIĘ :D
jedyne co pisałem i co podtrzymuję to to że:
PysiaPysio napisał(a):Niestety to co wiemy wystarcza do stwierdzenia że gdyby istniał WZORZEC GŁUPOTY I BRAKU WYOBRAŹNI TO POWINNI NIM ZOSTAĆ i spocząć honorowo obok wzoru metra w Międzynarodowym Biurze Miar i Wag w Sevres koło Paryża.

Tak więc specjalnie dla ciebie powtórzę nie zarzucam rodzicom że doprowadzili do ciężkich uszkodzeń ciała u swojego dziecka rozmyślnie...
ZA TO BEZMIAR ICH GŁUPOTY I BRAK WYOBRAŻNI JEST WRĘCZ NIEWYOBRAŻALNY i to jest fakt. BUZIA :hearts:
Piotr32
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr32 » 17.07.2011 22:28

A ja powiem krótko. Współczuje. Straszne nieszczęście.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

dziecko pozostawione w samochodzie - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone