Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dyskoteki Slatina, wyspa Ciovo

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mtasiu
Autostopowicz
Dyskoteki Slatina, wyspa Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) mtasiu » 11.05.2009 14:10

Witam, szukam ale nie moge znalesc czy sa jakies dyskoteki w Slatine lub na wyspie Ciovo, ewentualnie cos Trogir lub Split ( tak zeby mozna na nogach zajsc/"pksem"/taksówką wodna) z tego co wiem to jezeli dyskoteki to Makarska i masteczka obok, ale to jest ok.80 km, jak narazie jedyne co udalo mi sie znalesc to: http://www.auroraclub.hr/index.html około 30km. Moze orientujecie sie czy jakies koncerty sa organizowane w okolicy (ciovo), gdzie znalesc jakis plan imprez o ile wogole jakies sa w tym regionie (termin 10-17 sierpnia)

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 12.05.2009 13:55 przez mtasiu, łącznie edytowano 1 raz
ninaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninaa » 12.05.2009 12:50

:twisted: są. Ciovo. Trogir. Koncerty też. Pojedziesz - zobaczysz. Na Ciovo jedziesz. Ciovo.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 12.05.2009 12:57

Póki co kalendarza imprez na sezon letni 2009 jeszcze nie ma, ale tego typu informacji szukaj na stronach lokalnych izb (wspólnot) turystyki:

T.Z. Trogir
T.Z. Split

T.Z. to skrót od "turistička zajednica".

Poza tym, kiedy "coś się dzieje", przeważnie w miasteczku widać plakaty reklamowe i informacyjne...
Pozdrawiam
mtasiu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mtasiu » 12.05.2009 13:57

ninaa napisał(a)::twisted: Na Ciovo jedziesz. Ciovo.

faktycznie :oops: nie wiem skad mi sie ciavo wzięło

Dzieki za odpowiedzi, pozdro

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne