majeczka napisał(a):...przypomniało mi się pewne zdarzenie, które opowiadali kiedyś znajomi Chorwaci. Otóż dwóch turystów przechwalało się swoimi samochodami, o ile pamiętam było to dwóch Niemców. Jeden drugiego zapewniał, że jego samochodu na pewno nikt nie zdoła ukraść... Jakież było zdziwienie obydwu, gdy następnego dnia oba samochody zniknęły...
...znalazły się jednak po kilku dniach, z całym ekwipunkiem, pieniędzmi i wyposażeniem
piter83pl napisał(a):majeczka napisał(a):...przypomniało mi się pewne zdarzenie, które opowiadali kiedyś znajomi Chorwaci. Otóż dwóch turystów przechwalało się swoimi samochodami, o ile pamiętam było to dwóch Niemców. Jeden drugiego zapewniał, że jego samochodu na pewno nikt nie zdoła ukraść... Jakież było zdziwienie obydwu, gdy następnego dnia oba samochody zniknęły...
...znalazły się jednak po kilku dniach, z całym ekwipunkiem, pieniędzmi i wyposażeniem
To jest chyba Chorwacki "urban legend" Ja jeszcze to pamiętam chyba z 97 roku jak ktoś Rodzicom na Korculi opowiadał
Dominika29 napisał(a):Cześć
Z mężem zastanawiamy się cały czas nad 1 rzeczą. Gdzie zostawić kluczyki od samochodu podczas kąpieli??
Zostawiamy wszystkie kosztowności, dokumenty w samochodzie , reszta w namiocie pozostanie - no ale samochód trzeba by zamknąć a co z kluczykami?? Jedziemy tylko w dwójkę, więc - głupio by było jakby jedna osoba musiała zostać i pilnować... Co wy robicie w takim momencie..??
Janusz Bajcer napisał(a):Cześć już wiesz gdzie zostawić kluczyki
Tyle różnych porad dostałaś i i nie podziękowałaś
marcel232 napisał(a):a ja nie wierze, ze ten temat jest tyle walkowany Kluczyk w kieszen a spodenki na lezak i moze sobie tak caly dzien lezec.
w tym roku (przez czysty przypadek) zostawilismy nowiutki telefon i Ipod'a lezace spokojnie na lezaku. Wszystko bylo na miejscu po 3h a plaza b. zatloczona (Baska Voda).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi