Majeczka dlaczego nie czytasz teamtu do końca zanim się wypowiesz?
Wyraźnie pisałem że z adriatic.hr nie mam dofinansowania bo to zagraniczne biuro, więc odpada.
ines
"http://www.adriatyk.com.pl/858,Chorwacja,Dalmacja,Kvarner.html"
Wiem oglądałem... Ogladałem wszystkie oferty z popularnych biur podrózy- przestudiowane Europol, Skarpa, Adriatyk, Neckermann etc.
Ines kilka lat temu to nie wiem czy główna ulica z restauracjami w Novi Vinodolski wyglądała tak jak teraz, bo wyglada na to że wszstko tam zostało odrestaurowane... Nowe puzle, oświetlenie takie specjalne lampy na stalowych konstrukcjach, robi wrażenie... Mi miasteczko bardzo się podobało, polecam jako miejsce wakacyjne na północny Chorwacji...
Korcula odpada dodatkowo bo to wyspa, nie chce tracić czasu i nerwów na płyniecie promem. Dokładnie - nie chce jechać aż tak daleko na 7 dni. Primosten - najdalej gdzie moge pojechać. Mówiłem że na KRK chciałbym pojechać do miejscowości Baska - ale nie z zadnego biura oferty z apartamentami, jest tylko 1 drogi hotel w 1 katalogu. Tak jak juz pisalem, pomózcie chcociaz wybrać miedzy tymi miejscowosciami miedzy ktorymi się waham... napisalem o tym w pierwszy poscie^