travel napisał(a):Wniosek z tego jeden : deszcz trafia się nie tylko nad Bałtykiem . Na Murterze np.pomiędzy 7 a 11.09 codziennie wieczorem padało
Tym bardziej we wrześniu niestety jest większe prawdopodobieństwo trafienia na deszcz
travel napisał(a):Wniosek z tego jeden : deszcz trafia się nie tylko nad Bałtykiem . Na Murterze np.pomiędzy 7 a 11.09 codziennie wieczorem padało
Marsallah napisał(a):Od rana do 15 na plaży i Ty jeszcze kobieto narzekasz, że chmury gdzieś tam się pokazały?!
Mnie by wystarczyło tyle godzin plażowania na tydzień
agata26061 napisał(a):travel napisał(a):Wniosek z tego jeden : deszcz trafia się nie tylko nad Bałtykiem . Na Murterze np.pomiędzy 7 a 11.09 codziennie wieczorem padało
Tym bardziej we wrześniu niestety jest większe prawdopodobieństwo trafienia na deszcz
travel napisał(a):Widzę,że robi się z tej relacji portal randkowy
Ale w razie czego służę pomocą i radą
CROnikiCROpka napisał(a):Nocne zdjęcia i te z cerkwi.... niesamowite
piekara114 napisał(a):travel napisał(a):Widzę,że robi się z tej relacji portal randkowy
Ale w razie czego służę pomocą i radą
To chyba nowa praca Ci z nieba spadła, toż to takie portale sporo zarabiają, więc możesz na stale się przenieść np. na Murter
piekara114 napisał(a):Jak fajnie... Lazurowa Laguna też ją odwiedziliśmy w tym roku....
travel napisał(a):piekara114 napisał(a):Jak fajnie... Lazurowa Laguna też ją odwiedziliśmy w tym roku....
No to czekam z niecierpliwością na lazury widziane Twoimi oczami. A może coś przeoczyłam ?
AniaJ. napisał(a):Śliczny widok spod tego kościółka
AdamZ napisał(a):Różowa i pomarańczowa Chorwacja Piękna odmiana przy lazurowych widoczkach. Podziwiam
tyniolek napisał(a):travel napisał(a):tyniolek napisał(a):Piękne zdjęcia
Wielkie dzięki moja ty najwierniejsza czytelniczko
bardzo lubię Twoje relacje i zdjęcia
Powrót do Nasze relacje z podróży