elka21 napisał(a):travel napisał(a):tyniolek napisał(a):
Ale żeby aż tak się otwierać że cały ajnfart na wierzchu
I to jeszcze wygolony
Czyli, jednak trochę się przyjrzałaś
To samo miałam pisać
sdolas napisał(a):I żadnej foty z tych widoków ni ma jak na relację przystało ?
travel napisał(a):
A szkoda ,że nie zrobiłam zdjęcia czterem napakowanym,wytatuowanym i wypomadowanym Portugalczykom, którzy któregoś dnia prężyli się na plaży w ciasnych kąpielówkach .Ale trochę nie wypadało mi ich focić, bo małżonek siedział obok
Śmieszni byli, bo z 15minut postali na plaży a potem 15 minut postali w wodzie i poszli. Chyba chcieli ,żeby ich wszyscy zobaczyli
travel napisał(a):A szkoda ,że nie zrobiłam zdjęcia czterem napakowanym,wytatuowanym i wypomadowanym Portugalczykom, którzy któregoś dnia prężyli się na plaży w ciasnych kąpielówkach .Ale trochę nie wypadało mi ich focić, bo małżonek siedział obok
travel napisał(a):sdolas napisał(a):I żadnej foty z tych widoków ni ma jak na relację przystało ?
No moja wina ,przyznaję się
Przy następnym wyjeździe obfocę wszystko.
A szkoda ,że nie zrobiłam zdjęcia czterem napakowanym,wytatuowanym i wypomadowanym Portugalczykom, którzy któregoś dnia prężyli się na plaży w ciasnych kąpielówkach .Ale trochę nie wypadało mi ich focić, bo małżonek siedział obok
Śmieszni byli, bo z 15minut postali na plaży a potem 15 minut postali w wodzie i poszli. Chyba chcieli ,żeby ich wszyscy zobaczyli
Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
Kasia i Krzyś napisał(a):trzeba samej zacząć opalać się topless
choć ja akurat nie zauważyłam nigdy, żeby mój kiedyś przyglądał się jakimś obcym cyckom... chyba jest z nim coś nie tak
tyniolek napisał(a):Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
Ural napisał(a):tyniolek napisał(a):Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
To gdzie Ty plażujesz Stefan?! Nad Bałtykiem?
Nad Adriatykiem plażuję. Widocznie nie tej plaży co trzeba. Muszę wybrać się na FKK. Zabiorę ze sobą gitarę aby się co nie co przysłonić.
tyniolek napisał(a):Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
To gdzie Ty plażujesz Stefan?! Nad Bałtykiem?