Ural napisał(a):Chyba 2 2017 roku wybiorę się na Hvar albo na Brać.
Nie ma mowy , nie dożyjesz
Habanero napisał(a):travel napisał(a):Chciałabym przekonać Was do Hvaru - miasta Hvaru.
Gdzieś przeczytałam ,że Hvar trzeba zwiedzić a potem omijać szerokim łukiem.Być może tak jest w szczycie sezonu.
Mnie Przekonałaś w 100 %. Piękne zdjęcia i te uliczki, coś wspaniałego . Zdecydowanie moje klimaty
Ural napisał(a):Chyba 2 2017 roku wybiorę się na Hvar albo na Brać. Nigdy nie byłem na wyspie co najwyżej na półwyspie.
elka21 napisał(a):Ural napisał(a):Chyba 2 2017 roku wybiorę się na Hvar albo na Brać.
Nie ma mowy , nie dożyjesz
travel napisał(a):W tej relacji będzie jeszcze wiele uliczek- nie tylko z Hvaru.
Przedkładam uliczki ponad plaże.
A plaża - byleby była czysta a woda w morzu przejrzysta.
AdamZ napisał(a):travel napisał(a):W tej relacji będzie jeszcze wiele uliczek- nie tylko z Hvaru.
To ja poproszę Jelsę, cokolwiek z miasteczka i okolic Jeszcze bardziej się podkręcę w przeliczaniu DDW do Jelsy
AdamZ napisał(a):travel napisał(a):W tej relacji będzie jeszcze wiele uliczek- nie tylko z Hvaru.
To ja poproszę Jelsę, cokolwiek z miasteczka i okolic Jeszcze bardziej się podkręcę w przeliczaniu DDW do Jelsy
AdamZ napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):A kiedy jedziecie?
Bo my też za rok atakujemy Jelsę
Celujemy w drugą połowę czerwca
AdamZ napisał(a):Nie zanudzasz, bardzo pogodne zdjęcia i każda ich ilość cieszy Powiększałem trochę Twoje zdjęcie Bracia i widzę że ktoś Ci macha z Vidovej Góry, spojrzałem w kalendarz a to jednak nie ja, odmachiwałem 20.09
ewula91 napisał(a):Jakby sie mnie kto pytal to moze byc i wiecej. Tym bardziej, ze kolory zdjec przepiekne! Az ciezko sie oderwac
CROnikiCROpka napisał(a):Hvarem? Zanudzić? Nie da się
tyniolek napisał(a):jestem zachwycona Starim Gradem, dla mnie nr 1 na wyspie
travel napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Hvarem? Zanudzić? Nie da się
Już tyle było tych Hvarów od zeszłego roku, że musi to być naprawdę niezwykła wyspa
Powrót do Nasze relacje z podróży