Katerina napisał(a):travelKoło bazy rośnie to ,czego zapachu nie znoszę
Ty też ? Witaj w klubie
Katerina napisał(a):travel, HabaneroU mnie niestety po 2 pobytach czar prysł
Oooooo
Czekam z niecierpliwością na szczegóły
Mnie to nie dziwi - po prostu Iza ujrzała Vis i Komiżę
piekara114 napisał(a):Czekam na szczegóły co nie tak, bo sama o Braciu myślę... myślę, że powrotny mogą czasami (zwłaszcza po czasie) rozczarować...
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ja tam żadnego badziewu nie widzę.
maslinka napisał(a):A w pizzerii Bracera dali nam przesoloną pizzę... Może to był wypadek przy pracy
agata26061 napisał(a):Jestem troszkę spóźniona ale już będę na bieżąco
Piękny ten Wasz widok z tarasu. Uwielbiam to w Cro. Nie wyobrażam sobie póki co spać w lokum bez widoku na Jadran, ale wszystko wskazuje na to, że jakoś będę musiała to znieść w przyszłym roku Próbuję coś zarezerwować w Starej Basce na Krk, ale tragedia jest tam z apartamentami więc może zmienię destynację, np. na Sutivan
travel napisał(a):
Co do widoków na Jadran , to z roku na rok coraz trudniej znaleźć mi coś fajnego w rozsądnej cenie .
Jakby co ,to chętnie wyślę Ci namiary na apartman w Sutivanie
agata26061 napisał(a):travel napisał(a):
Co do widoków na Jadran , to z roku na rok coraz trudniej znaleźć mi coś fajnego w rozsądnej cenie .
Jakby co ,to chętnie wyślę Ci namiary na apartman w Sutivanie
Niestety to prawda. Rozglądam się już za apartamentem na przyszły rok i ceny z kosmosu. Wiem, że wyspa KRK ogólnie jest droga, ale bez przesady, że na przełomie czerwca i lipca za 2+2, standard średni, miejscowość "dziura" wołają 120-150eur. Rozumiem, że turystyka w Cro ma się na coraz lepszym poziomie, ale bez przesady! Niedługo będziemy za zwykły apartman płacić jak za hotel 5*.
Z chęcią przyjmę namiary na apartman w Sutivanie. Napisz na prv. Co prawda uzgodniliśmy z mężem, że w przyszłym roku trochę bliżej pojedziemy bez noclegu na trasie, żeby na miejscu zostać dłużej, ale jak zobaczy te ceny kwater, to mu chyba przejdzie ten pomysł
piekara114 napisał(a):Ja też z chęcią przygarnę namiar na ten app.
Powrót do Nasze relacje z podróży