Kto mnie gibnie na drugą stronę
Nie ma chętnych , to sama muszę to zrobić
Hooop
travel napisał(a):Kto mnie gibnie na drugą stronę
piotrf napisał(a):Postira na Twoich zdjęciach urokliwa bardzo a ostre czerwcowe słoneczko jeszcze to podkreśla
Pozdrawiam
Piotr
Habanero napisał(a):Zdjęcia Postiry rozwalają system. Robisz piękne zdjęcia .
Bardzo lubię to miasteczko, ale na Twoich zdjęciach wyszło lepiej niż w realu
gusia-s napisał(a):Akurat z Postiry sporo jest w mojej relacji HiFi na 42 str. i jest na nich to czego szukasz .beatabm napisał(a):... Próbowałam wypatrzeć port na Twoich zdjeciach ale nie ma tego czego szukałam. Masz wiecej fotek z samego portu? Jeśli tak to poproszę
gusia-s napisał(a):Akurat z Postiry sporo jest w mojej relacji HiFi na 42 str. i jest na nich to czego szukasz .beatabm napisał(a):... Próbowałam wypatrzeć port na Twoich zdjeciach ale nie ma tego czego szukałam. Masz wiecej fotek z samego portu? Jeśli tak to poproszę
Nie no są też miejsca "parkingowe" przy nabrzeżu i słupki z wodą i prądembeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Akurat z Postiry sporo jest w mojej relacji HiFi na 42 str. i jest na nich to czego szukasz .beatabm napisał(a):... Próbowałam wypatrzeć port na Twoich zdjeciach ale nie ma tego czego szukałam. Masz wiecej fotek z samego portu? Jeśli tak to poproszę
Dzięki, na Ciebie to zawsze można liczyć
Jakieś to nabrzeże nie za duże, pare bojek, od biedy mając wodę i prąd zatankowane poprzedniego wieczoru na jedną noc da radę