Następnym razem na kolanko można się mu wpakować... tylko żeby tym młotem nam nie przysolił
Roksa_ napisał(a):dagiesza napisał(a): Campy Grebiśće i Holiday.
Jak dla mnie to widoczną zaletą Holiday jest to, że plaża jest bliżej.
Tak poza tym to campy są według mnie na podobnym poziomie
dagiesza napisał(a):
Dzięki Roksa za info, a co powiesz o "klimacie" campów, np; gościnność właścicieli /administratorów/, czy są tam konoby, domowe trunki itp, ...
pozdrav
dagiesza napisał(a):Roksa_ napisał(a):dagiesza napisał(a): Campy Grebiśće i Holiday.
Jak dla mnie to widoczną zaletą Holiday jest to, że plaża jest bliżej.
Tak poza tym to campy są według mnie na podobnym poziomie
Dzięki Roksa za info, a co powiesz o "klimacie" campów, np; gościnność właścicieli /administratorów/, czy są tam konoby, domowe trunki itp, ...
pozdrav
Alita napisał(a):Dzięki za relację z łezką w oku powróciłam do moich tegorocznych wakacji spędzonych na Hvarze w Sv. Nedjeliji, właśnie ta dzikość zdobyła moje serce i plaże na których nie było tłumów
Roksa_ napisał(a):darek1 napisał(a):Napewno koleżanka Roksa uzupełni moją wypowiedż. Będzie mi bardzo miło. Pozdrawiam.
Na pewno to powiem,a właściwie napiszę, tylko tyle, że nie dokładnie to tak wyglądało, jak kolega darek1 napisał
dagiesza napisał(a):Roksa_ napisał(a):Nie wiem jak na Holiday, ale pewnie podobnie to wszystko wygląda.
Piękne dzięki, pytam o takie szczegóły, bo bywałem na "rodzinnych" campach i w typowych, nowoczesnych noclegowniach cierpiących na brak gospodarzy.
pozdrav
maslinka napisał(a):dagiesza napisał(a):Roksa_ napisał(a):Nie wiem jak na Holiday, ale pewnie podobnie to wszystko wygląda.
Piękne dzięki, pytam o takie szczegóły, bo bywałem na "rodzinnych" campach i w typowych, nowoczesnych noclegowniach cierpiących na brak gospodarzy.
pozdrav
Brak sympatycznego gospodarza i "atmosfery" to minusy tego campu. Ale plusów, jak już wcześniej napisałam, też jest sporo... Sam musisz zdecydować
Pozdrav
dagiesza napisał(a):
bliżej miasteczek są to raczej "suche' noclegownie. Sprawdzimy i zobaczymy. Dzień tu, dwa dni tam ... i będą nowe wrażenia.
pozdrav
Roksa_ napisał(a):dagiesza napisał(a):Dzień tu, dwa dni tam ... i będą nowe wrażenia.
pozdrav
... A na przyjemne kolacyjki polecam Jelsę, zreszą tak jak maslinka
Powrót do Nasze relacje z podróży