Magda O. napisał(a):mysza73 napisał(a):Fajnie było znowu być w Cro
Dzięki za oba półwyspy
Wrócicie kiedyś do Cro? Bo ostatnio tylko Grecja, Portugalia itp... aż sama mam "smaka" na taki Peloponez...janka.mik. napisał(a):Ja również dziękuję za ciekawą relację, szczególnie za Istrię, o której wciąż marzę
Marzenia trzeba spełniać ( w miarę możliwości) Istria na pewno Cię nie rozczarujeGandalf Biały napisał(a):Pięknie jest w Twoim Zagrzebiu , ale i ja muszę przyznać że to miasto jeszcze jest przede mną może wreszcie uda się do niego zajechać ...
Ja przez lata planowałam Zagrzeb i żałowałam, że znów nie tym razem... ale w końcu się udałoGandalf Biały napisał(a):Natomiast Peljesać jest cudowny choć widać jeszcze po drodze do Orebica ślady po ogniu jaki trawił ten półwysep .
Niestety, prawda...w okolicach Trstenika nie wygląda to dobrze po tegorocznym sezonie będzie jeszcze więcej takich "blizn" po pożarach na całym wybrzeżu
A tak , zapomniałem że w tym sezonie tez było łatwopalnie ja byłem na wyspie miałem daleko i tylko słyszałem od znajomych którzy byli w okolicach Omisia że było tam źle ...
Pozdrawiam
Krzysiek