Magda O. napisał(a):Polecam Pelješac. Powtarzam się, ale dla mnie to moje miejsce na Ziemi
I to jest najważniejsze.
Katerina napisał(a):Ston... bardzo lubię, nie będę się powtarzać (wyjaśniłam w relacji)..
Czy byliście w restauracji z granatowymi obrusami? Tam były śliniaczki? Proszę, napisz..
Obrusy na foto ewidentnie białe
Katerina napisał(a):Ston... bardzo lubię, nie będę się powtarzać (wyjaśniłam w relacji)..
Czy byliście w restauracji z granatowymi obrusami? Tam były śliniaczki? Proszę, napisz..
gusia-s napisał(a):Katerina napisał(a):Ston... bardzo lubię, nie będę się powtarzać (wyjaśniłam w relacji)..
Obrusy na foto ewidentnie białe
Ston też lubię. Jak Wam się udaje te błyskawice łapać?
gusia-s napisał(a):
Magda O. mam nadzieję, że błyskawice skutecznie zostały zamknięte w kadrze i dalej już było tylko słonecznie
Kurcze! Katerina Gesler
może powinnaś wystartować ze swoim programem i to gdzie? no w Cro rzecz jasna
Katerina napisał(a):gusia-sKurcze! Katerina Gesler
może powinnaś wystartować ze swoim programem i to gdzie? no w Cro rzecz jasna
Myślę intensywnie..ale nie o programie, tylko knajpie
Ta opisana przeze mnie konoba, to nie Sorgo. Myślę,że skoro wspomniałam,że zlokalizowana przy Bakusie, to mogę wspomnieć jej nazwę - Maestral.Weszłam na ich stronę na Tripadvisor - obrusy oczywiście granatowe, ale nie wiem kiedy te zdjęcia robiono.Już m
nie mogę doczekać się wizyty w Stonie we wrześniu - pierwsze co zrobię to sprawdzę
Czekam na c.d.