Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dwa kółka ...

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 04.09.2014 07:30

Krajobraz z dwoma kółkami
Załączniki:
dwa.png
mszkudlarek36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mszkudlarek36 » 04.09.2014 11:32

Może nie do końca dwa kółka, ale chyba pod temat pasuje :D

Obrazek

Za to tutaj trochę więcej kółek :P

Obrazek
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.05.2015 22:35

To cos Wam dorzucę :wink:

Obrazek

Obrazek
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 27.05.2015 18:56

Dwa kółka są, cztery też :wink: .
Załączniki:
Obraz 005.jpg
_Piotrek_
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Piotrek_ » 28.05.2015 08:31

To i ja wrzucę "moje" włoskie dwa kółka:

dwa kółka w doskonale nadającej się do zwiedzania w ten sposób Ravennie

Obrazek

Obrazek

i Ferrarze

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

więcej zdjęć już nie koniecznie "dwukółkowych" i nie tylko z powyższych miejsc znajdziecie tutaj
moniolla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniolla » 16.06.2015 21:31

Chorwacka perełka... na szczególna uwagę zasługuje oryginalne oświetlenie z przodu i komfortowe siedzisko.... :lol: :lol: :lol:
....
CRO (226).JPG

CRO (225).JPG

takie ciekawe coś też spotkaliśmy w Igrane
CRO (252).JPG

a tu już ja,w Pl :) jak dwa kółka to dwa kółka :)
P1060144.JPG

:papa:
TomekTrikke
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekTrikke » 16.06.2015 22:11

No to ja przedstawiam trzy kółka w Chorwacji

Obrazek
moniolla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniolla » 17.06.2015 08:02

Tomek super sprzęt.... to ma jakiś napęd? czy taka rozbudowana hulajnoga?
TomekTrikke
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekTrikke » 17.06.2015 10:04

Sprzęt super, corocznie wykorzystywany przez naszą rodzinę w Polsce w codziennej jeździe po mieście ale i co najlepsze na urlopie w pięknej Chorwacji. Napęd elektryczny. Rano na kawę, po świeże rybki, na plażę, na promy, na zwiedzanie, wieczorem na lody, kolacyjkę w konobach, polecam. Film z zeszłego roku Biograd n/Moru i okolice:( z racji że jestem nowym forumowiczem nie mogę wklejać jeszcze linków ale wejdź na youtube i wpisz to: VfJ_LxgRzYg

Film z Zagrzebia: wpisz: nlIHzMHBQ

A tutaj jazda pośród alejkowych "badziewiaków", moją żoną z córką: DRIetanNdq4

A i też mamy napędzany siłą ludzkich mięśni, trening z przed dwóch lat, Kamping Polari, Rovinij, tutaj nie ma żadnego napędu, tylko siła jeźdźca i fizyka, jak na nartach, tylko latem :) : 5bL0L8YAgGs
moniolla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniolla » 18.06.2015 07:19

niesamowite...... jakie cuda na tym można wyczyniać....
owego czasu w naszym parku śląskim była wypożyczalnia różnych sprzętów i takie tez widywałam...ale chyba już nie ma.
super wypoczywacie :):)

nawet nie pytam ile taka zabawka kosztuje,,,, :roll: :roll: :roll:
TomekTrikke
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekTrikke » 18.06.2015 11:45

elektryczny 7400 zł a normalny napędzany siłą mięśni, fitnessowy, sportowy od 1399 do 2699. Ale polecam tak odpoczywać i aktywnie spędzać czas :)
moniolla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniolla » 18.06.2015 13:41

TomekTrikke napisał(a):elektryczny 7400 zł a normalny napędzany siłą mięśni, fitnessowy, sportowy od 1399 do 2699. Ale polecam tak odpoczywać i aktywnie spędzać czas :)

łał....fajna zabawka ale kosztowna :)
TomekTrikke
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekTrikke » 19.06.2015 16:45

Nie zabawka, sprzęt do codziennej jazdy, dojazdów, pełna maszyna do komunikacji. No i jazda jak na nartach z tym, że w krótkich spodenkach, na krótki rękawek :) Nie wyobrażamy sobie wakacji bez naszych trajkków. Dają dużo swobody, wolności na urlopie. Nie używamy auta prawie wcale, wszędzie dojedziemy, wiatr we włosach, fajnie, sportowo, fitnessowo. Polecamy spróbować :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.06.2015 16:58

TomekTrikke napisał(a):Nie zabawka, sprzęt do codziennej jazdy, dojazdów, pełna maszyna do komunikacji. No i jazda jak na nartach z tym, że w krótkich spodenkach, na krótki rękawek :) Nie wyobrażamy sobie wakacji bez naszych trajkków. Dają dużo swobody, wolności na urlopie. Nie używamy auta prawie wcale, wszędzie dojedziemy, wiatr we włosach, fajnie, sportowo, fitnessowo. Polecamy spróbować :)

To jest wątek w dziale FotoCroClub - dyskusja
Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

a Ty zupełnie przypadkiem masz nick taki jak nazwa firmy????
TomekTrikke
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomekTrikke » 19.06.2015 18:20

Do Chorwacji jeżdżę od 4 lat, zawsze z Trikke, gdybym chciał reklamować bym to dawno zrobił, odwiedzam to forum w poszukiwaniu porad, informacji o Chorwacji od 5 lat, w tym roku miałem pytanie o kemping Umag i się zarejestrowałem, Trikke to moja pasja, od 10 lat, połączyłem to z biznesem później, najpierw pasja, w Polsce wszyscy jeżdżący na Trikke kojarzą mnie z tym produktem, jestem bardzo mocno kojarzony z tym produktem , zawsze się rejestruję wszędzie jako TomekTrikke, tak mnie wszyscy rozpoznają, proszę o trochę tolerancji, nie reklamuję tutaj nic, odpowiadam na pytania, pokazuję jak odpoczywamy z rodziną, a że na trikke, tak wszędzie zawsze odpoczywamy, inni nurkują, pływają na łódkach, spacerują, pokazują swoje kreacje, rowery, to co mają na talerzu, a ja zwiedzam, odpoczywam z żoną i córką czynnie, inaczej niż wszyscy, reklama nie ma tutaj nic do rzeczy. Trajkk jest fajny i tyle, zdjęcie dałem by pokazać, że w Chorwacji są i trzy koła, nie tylko dwa czy cztery :) Proszę o szczyptę tolerancji i pozdrawiam serdecznie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Dwa kółka ... - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone