Bravik napisał(a):Z tym biegamiem to bez przesady. Zabić mnie chcesz? Miesiąc temu szóstka wskoczyła z przodu. Szachy heksagonalne, bierki ok, ale bieganie? W upale? Bez jaj.
J.K.Jerome napisał(a):Wieczorny plan brzmiał, że wstaniemy wczesnym rankiem, zrzucimy z siebie koce i szale,
po czym, zerwawszy płachtę, damy nura do wody z radosnym okrzykiem,
aby zażyć długiej, pysznej kąpieli.
Nie wiem dlaczego, ale teraz pomysł ten nie był już taki kuszący.
Woda wydawała się mokra, a powietrze zimne.
tak i mniemam, że mogłoby to dotknąć kilka osóbJ.K.Jerome napisał(a):moim zdaniem na jego obliczu już nigdy nie zagościłby uśmiech
Bernard też mnie męczy, łobuz jeden, zdjęciami i "doniesieniami"Habanero napisał(a):Leżaczki już na nas czekają
boboo napisał(a):korzystając z okazji...
Konradzie,
weź "na poważnie" opcję "podrożnej" kawy w Biogradzie,
albowiem klasyk pisał:tak i mniemam, że mogłoby to dotknąć kilka osóbJ.K.Jerome napisał(a):moim zdaniem na jego obliczu już nigdy nie zagościłby uśmiech
(może się zdziwisz, ale również Zosię i "Bravików" )
Edit:Bernard też mnie męczy, łobuz jeden, zdjęciami i "doniesieniami"Habanero napisał(a):Leżaczki już na nas czekają
boboo napisał(a):korzystając z okazji...
Konradzie,
weź "na poważnie" opcję "podrożnej" kawy w Biogradzie,
albowiem klasyk pisał:tak i mniemam, że mogłoby to dotknąć kilka osóbJ.K.Jerome napisał(a):moim zdaniem na jego obliczu już nigdy nie zagościłby uśmiech
(może się zdziwisz, ale również Zosię i "Bravików" )
Edit:Bernard też mnie męczy, łobuz jeden, zdjęciami i "doniesieniami"Habanero napisał(a):Leżaczki już na nas czekają
boboo napisał(a):Troszkę Ci też tu w tym wątku "posłodzę"Bravik napisał(a):(...) a ja jeszcze równo cztery tygodnie będę się ślinić do widoków z kamer na LiveCamCroatia.
A potem... ja się będę wkurzać, że Wy jeszcze tam, a ja w "kieracie"
Powrót do Nasze relacje z podróży