Witam.
Gratuluję urlopu, ale mimo twoich zachwytów nad piaszczystą plażą, wolę kamienistą jakoś wydaję się bardziej czysta.
mariush_foto napisał(a):To i ja podepnę się pod wątek z pytaniem do bywalców Saharunu - czy na południe- południowy zachód od miejscowości Soline, albo inaczje - na wschód od plaży (czyli na lewo od plaży, patrząć w kierunku morza) jest może jakiś camp? Pytam o to, bo na google maps widać tam sieć wąskich ścieżek, które wyglądają trochę jak szachownica campu.
Dziękuję pięknie za wyjaśnienie.nero64 napisał(a):mariush_foto napisał(a):To i ja podepnę się pod wątek z pytaniem do bywalców Saharunu - czy na południe- południowy zachód od miejscowości Soline, albo inaczje - na wschód od plaży (czyli na lewo od plaży, patrząć w kierunku morza) jest może jakiś camp? Pytam o to, bo na google maps widać tam sieć wąskich ścieżek, które wyglądają trochę jak szachownica campu.
Ta szachownica to niestety nic innego jak tylko tak poukładane z kamieni murki Nie ma tam campu.
Odnalazłam swój chorwacki, dotąd nieużywany nick
mariush_foto napisał(a):To i ja podepnę się pod wątek z pytaniem do bywalców Saharunu - czy na południe- południowy zachód od miejscowości Soline, albo inaczje - na wschód od plaży (czyli na lewo od plaży, patrząć w kierunku morza) jest może jakiś camp? Pytam o to, bo na google maps widać tam sieć wąskich ścieżek, które wyglądają trochę jak szachownica campu.
t_s napisał(a):mariush_foto napisał(a):Mam pytanie do bywalców o Waszą subiektywną opinię - czy warto tachać ze sobą z Polski rowery na Dugi Otok?
Podłączam się pod pytanie - jakim potencjałem rowerowym dysponuje Dugi Otok?
t_s
Jeden - w Sali.agmat napisał(a):A czy na Dugim Otoku są jakieś bankomaty ?
Powrót do Nasze relacje z podróży