DamianM
Mógłbyś odpowiedzieć na pytania z priva albo tu napisać swoją opinie o ap. Filip dla potomnych
Nie ustaję w próbach kontaktu z Filipem.
Przyznam że trochę dziwnie i niepokojące że nie odpowiada.
RK79 napisał(a):Witajcie.
Chciałbym uzyskać jakieś świeże info na temat miejscowości Dugi Rat. Był ktoś w 2015 roku może? Jak tam teraz wygląda? Co z rzekomo sprzedaną fabryką? Jaki ruch na drodze przechodzącej wzdłuż wybrzeża? Jak z gastronomią, sklepami?
Dzięki z góry za jakiekolwiek info.
Radek
lukman napisał(a):Witam ja bylem w zeszlym roku 8 raz w Chorwacji w Omisiu i nie polecam wynajmujacy nastawieni na niemcow i wszystko robia pod nich nam i sasiadom polakom kazali gasic swiatla o 22 ,polecam Trogir,Bibinje calkiem inna mentalność ludzi bardziej zyczliwie nastawieni do turystów,nie wspomne ze po przyjeździe do Omisia zrezygnowalem z zaliczki 100e poniewaz ap.wogole nie zgadzal sie ze strona internetowa i podana na niej oferta.W tym roku Bibinje.pozdrav
lukman napisał(a):Witam ja bylem w zeszlym roku 8 raz w Chorwacji w Omisiu i nie polecam wynajmujacy nastawieni na niemcow i wszystko robia pod nich nam i sasiadom polakom kazali gasic swiatla o 22 ,polecam Trogir,Bibinje calkiem inna mentalność ludzi bardziej zyczliwie nastawieni do turystów,nie wspomne ze po przyjeździe do Omisia zrezygnowalem z zaliczki 100e poniewaz ap.wogole nie zgadzal sie ze strona internetowa i podana na niej oferta.W tym roku Bibinje.pozdrav
RK79 napisał(a):Cześć.
Vjetar dziękuję Ci za odpowiedź. Ciekawi mnie jak na miejscu to będzie wyglądać:-).
Pozdrawiam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne