Janqes napisał(a):Nie chcę negatywnie wpływać na humory, ale jeśli jeszcze możesz to przesuń miejsce zakwaterowania chociażby o pare kilometrów dalej, do Omisu. Duce to budynki połozone wzdłóz drogi. Jednak nie w tym jest problem. Problem jest w kiepskim zagospodarowaniu wszystkiego, braku miłych dla oka widoków, nie wiem, placy, bocznych uliczek itp. W jedną stronę od razu morze (wąskie plaże), w drugą jedna, 2 linie zabudowań i wzniesienia. W Duce znajduje się też niemiła dla oka zniszczona fabryka. Strasznie szpeci okolice. Takie moje subiektywne wrażenia.
Jacenty napisał(a):Dzięki za podpowiedzi. W takim razie może macie jakieś namiary (idealne byłyby strony www) apartamentów w samym Omis. Przy okazji, czy Waszym zdaniem rzeka Cetina nie wpływa istotnie na temperaturę morza.
Jacenty napisał(a):Dzięki za podpowiedzi. W takim razie może macie jakieś namiary (idealne byłyby strony www) apartamentów w samym Omis.
salkos napisał(a):Jacenty napisał(a):Dzięki za podpowiedzi. W takim razie może macie jakieś namiary (idealne byłyby strony www) apartamentów w samym Omis.
Ja mieszkałem tutaj:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Tu znajdziesz inne oferty:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Danka napisał(a):My też 2 lata temu mieszkaliśmy u Juriego i Sandry.
salkos napisał(a):Danka napisał(a):My też 2 lata temu mieszkaliśmy u Juriego i Sandry.
"Jurek" wspominał o parze z Polski która jakiś czas temu mieszkała u niego i Sandry. Z tego co pamiętam to wymieniał imię Agnieszka - nie wiem, czy to Ciebie miał na myśli.
Tak czy owak Polaków bardzo lubi.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje