napisał(a) auto_gt » 18.06.2017 15:17
amatus1 napisał(a):auto_gt napisał(a):Dziękuję , za info , trzeba będzie autem , a rejs to do Kornati się odbędzie .
A na ile jedziesz do cro bo widzę plany są...moim zdaniem wyjazd do Dubrownika z Zadaru to męcząca wyprawa no chyba że z noclegiem...nie wiem czy jeden dzień wystarczy bo sama podróż to 400 km w jedną stronę do tego zwiedzanie...rejs na Kornati to też można powiedzieć cały dzień:), w okolicy jeszcze sporo atrakcji:). Zamiast donic do Dubrownika polecam dużo bliżej Trogir:)
14 dni od 08,07 , apartament obok Zadaru w Sukosan , jadę z Leżajska przez Węgry , nie wiem jak autostrada jest w stanie technicznym .
Trogir już był 6 lat Temu Multiplą , Ciovo ,Slatine , Split , 3 lata temu Mimice Brela Makarska ,Baśka Voda objechałem to Espace 4
Na pewno 1 dzień planuję zwiedzić Plitvice to 100 % , 1 dzień jakiś fajny rejs , może właśnie na Kornati , albo coś co zaoferuje nam przeznaczenie , 1 dzień jedziemy zobaczyć ten nieziemski PAG i poplażować do nocy z grilem na koniec .
o Dubrowniku tak głośno myślę dopiero , wszystko się zobaczy, a najlepszy to spontan i nic nie planować ja w sumie wolę biwak i dziką przyrodę , a kobita to woli hotele , samoloty ... .
Jedziemy rodzinką 2+2 , Tym razem Insignią , jeszcze Boxa muszę kupić .