Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dubrownik -kwatery, kemping

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marzena78
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzena78 » 30.01.2007 14:40

Mam pytanie. Czy moglibyści mi podać namiary na tani apartament, pokój, domek kempingowy w dubrowniku. Zamierzam lecieć sanmolotem do Dubrownika i dlatego gdzieś niedaleko chciałabym mieć spanie. Jadę z mężem i dzieckiem - blisko plaży. Znalazłam duzo kempingów , ale nie wiem czy się tam śpi tylko pod namiotem czy są tam też domki kempi ngowe. Bardzo proszę o pomoc.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 30.01.2007 14:57

100% pewien nie jestem ale na campie Rudine w Orasacu bodajże są przyczepy campingowe do wynajęcia, ale o to bardziej trzeba by było spytać Macieja. Z tego co mi wiadomo on tam był ;) Ale to jest 12 km za Dubrovnikiem od strony lotniska.

Zdjęcie satelitarne uzmysławia, że tak czy siak będziecie musieli się przemieszczać jakimś środkiem lokomocji.

Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.01.2007 19:15

http://www.campkupari.com/opis.htm
Na tym kempingu można "wynająć spanie" w namiocie, przyczepi, w domku kempingowym, ale trzeba to zarezerwować jak najszybciej -środku sezonu nie ma szans na wynajęcie takiego spania , gdyż nie stoją one puste, czekając na osoby wysiadające z samolotu, czy też przyjeżdżających samochodami.
Byłem na wielu kempingach (akurat na tym j/w nie) i wszędzie tam gdzie była możliwość wynajęcia domku, przyczepy lub namiotu - nigdy w sezonie nie stały puste.
Natomiast w środku sezonu kwatery można znaleźć " w ciemno" ale trzeba się nachodzić i na pewno nie będą one blisko morza.
:papa:

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone