Upatrzyłam sobie wycieczkę do Dubrownika. Wyjazd: na przełomie marca i kwietnia. Na jaką pogodę powinnam się przygotować, jakie temperatury, czy dużo opadów? Będę wdzięczna za info.
Pozdrawiam serdecznie - Agata
AgataS napisał(a)::) Upatrzyłam sobie wycieczkę do Dubrownika. Wyjazd: na przełomie marca i kwietnia. Na jaką pogodę powinnam się przygotować, jakie temperatury, czy dużo opadów? Będę wdzięczna za info.
Skubi napisał(a):AgataS napisał(a)::) Upatrzyłam sobie wycieczkę do Dubrownika. Wyjazd: na przełomie marca i kwietnia. Na jaką pogodę powinnam się przygotować, jakie temperatury, czy dużo opadów? Będę wdzięczna za info.
Inni napisali już, gdzie szukać. A jak wrócisz z podrózy, to może podzielisz się informacjami z pierwszej ręki na ten temat . Sam jestem ciekaw, jak tam jest o tej porze. Oprócz oczywistych cyferek istnieją jeszcze subiektywne odczucia ludzkie na ten temat.
Pzdr Skubi
Obserwator napisał(a):Skubi napisał(a):AgataS napisał(a)::) Upatrzyłam sobie wycieczkę do Dubrownika. Wyjazd: na przełomie marca i kwietnia. Na jaką pogodę powinnam się przygotować, jakie temperatury, czy dużo opadów? Będę wdzięczna za info.
Inni napisali już, gdzie szukać. A jak wrócisz z podrózy, to może podzielisz się informacjami z pierwszej ręki na ten temat . Sam jestem ciekaw, jak tam jest o tej porze. Oprócz oczywistych cyferek istnieją jeszcze subiektywne odczucia ludzkie na ten temat.
Pzdr Skubi
Dzisiaj wrócil mój syn z tygodniowego pobytu w Dubrowniku.
Z jego opowiadań: było pieknie, temp. 15 C, wieczory chłodne.
W górach śnieg. Chorwaci jeżdzą bardzo ostrożnie (nie przekraczają 40 /godz) po sniegu. Okolice Dubrownika zielone.
Pozdrawiam wszystkich życząc 3,80 zł za euro
Ale ze mnie mażyciel